fbpx
Pásztor András, a HVG új online divízióvezetője

Új online divízióvezetőt igazolt a HVG

Pásztor András az Mfor ügyvezetői pozíciójából érkezik.

Pásztor András veszi át november 15-től, jövő hét hétfőtől a HVG Zrt.-nél az online divízió irányítását – közölte a médiavállalat pénteken.

Ahogyan arról a Media1 már beszámolt, Pásztor András elődje, Kékesi Zsuzsa szeptember közepén távozott a HVG-től és a Ringier Axel Springer Magyarországnál kapott hasonló vezetői pozíciót.

Az új HVG-s online vezető, Pásztor András több évtizedes kiadói és szerkesztői tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt öt évben az Mfor kiadó tanácsadója, majd ügyvezetője volt, az ő irányításával valósult meg az ottani fizetős szolgáltatás felépítése. Korábban a Mediaworks digitális portfólióját vezette (így például a nol.hu, az nso.hu, a vg.hu és megyei lapok honlapjai tartoztak hozzá), illetve ügyvezetője volt a Live Info International video startupnak, valamint felelős szerkesztője volt a Világgazdaság.hu-nak. (Pásztor több alkalommal a Media1 podcastjának is vendége volt, a műsorok itt hallgatók meg.)

A divízió új vezető történelmet  és szociológiát tanult, három gyermek édesapja. Mint elmondta: megtiszteltetés számára, hogy egy ilyen nagy múltú cégnél dolgozhat, és  a jövőre nézve további komoly fejlődési lehetőséget lát a digitális olvasói bevételek növelésében.

Pásztor András felel majd a hvg.hu, a hvg360, az Adózóna és az Eduline oldalak üzleti tervének megvalósításáért.

Még több hír érhető el a Media1-en.

Borító: Pásztor András, a HVG új online divízióvezetője. Fotó:  Fazekas István / HVG
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások