fbpx
Kékesi Zsuzsa, a RAS digitális stratégiai igazgatója

A HVG-től érkezett a Ringier Axel Springer Magyarország új digitális stratégiai igazgatója

Kékesi Zsuzsa feladata lesz, hogy szakmai támogatásával a RAS Magyarország digitális termékvonala újabb szintre lépjen.

Kékesi Zsuzsa a blikk.hu-t működtető médiavállalat meglévő online szakmai csapata élére kerül, és az így kialakuló digitális üzletág a kiadóra jellemző mátrix működési struktúrának megfelelően kölcsönösen együttműködik majd a magazin-, valamint a napilap üzletággal.

„Nagy örömmel üdvözöljük Zsuzsát a Ringier Axel Springernél. Szakértelmére számítunk azon az úton, amin az elmúlt években már elindultunk, nevezetesen, hogy a termékfejlesztési folyamatainkba minél erősebben beépüljön, sőt, elsődleges helyre kerüljön az online szemléletmód. Ily módon öles lépésekkel haladjunk afelé, hogy a klasszikusan print-domináns portfóliónkat erős digitális médiaszolgáltatásokkal támogassuk meg”

– mondta az új digitális stratégiai igazgató érkezése kapcsán Kovács Tibor, a médiavállalat ügyvezető igazgatója, aki Gerentsér Imre, az üzletág korábbi vezetőjének tavalyi távozása, azaz 2020. június elsejétől kezdve a területen dolgozó szakértői csapat aktív részvételével és támogatásával látta el átmenetileg a feladatot.

Kékesi Zsuzsa 2006 óta volt tagja a HVG Online üzletfejlesztési területének, a HVG Zrt.-nél pedig közel tíz évig volt online divízióvezetői pozícióban. Ebben az időszakban számos technológiai és üzleti újításnak volt aktív részese, mint például az előfizetéses modellben működő Adózóna, valamint a hvg360 létrehozása. Ezt megelőzően a MALÉV-nél projektmenedzserként vitt digitális termékfejlesztési feladatokat. Közgazdász diplomáját marketing szakon szerezte.

Még több hír a Media1-en!

Borítókép: Kékesi Zsuzsa, a RAS digitális stratégiai igazgatója
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások