fbpx
A Tanár 4. évada - Nagy Ervin és Trokán Nóra

Megérkezett A Tanár 4. évada az internetre

Közzétette az RTL Magyarország az RTL Most+ internetes szolgáltatásban A Tanár című sorozatának legújabb, negyedik évadának premier részeit.

Az RTL Magyarország megbízásából, a Paprika Studios által hazai gyártásban készített sorozat dupla epizóddal indult, és ezután minden pénteken reggel 8 órától válnak elérhetővé az újabb részek.

A Tanár legújabb évadában Vasvári Szilárd (Nagy Ervin) öntörvényű és bátor kiállásával segíti diákjait az élet rögös útvesztőjében, miközben a magánéletében folyamatos kétségek gyötrik: elengedje-e élete szerelmét vagy küzdjön az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) szívéért. Ugyanis Lilla megpályázott egy igazgatói állást egy másik városban, így az iskola és Szilárd életében töltött napjai meg vannak számlálva.

Nagy Ervin A Tanár 4. évadában
Nagy Ervin A Tanár 4. évadában
Fotó: RTL sajtószoba

Mindeközben a matektanárnő (Liptai Claudia) és Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) kapcsolatában a gyermekvállalás körül akadnak bonyodalmak, Rácz Ernő (Anger Zsolt) igazgató pedig egy múltbéli emlék miatt gyötrődik rögtön az első epizódban.

Az egyes részek a humor mellett fontos közéleti és társadalmi kérdéseket is feldolgoznak, amelyek sok embert érinthetnek. Többek között látható lesz egy olyan diák, aki külföldről hazatérve nehezen illeszkedik be társai közé, de lesz olyan is, aki egy osztálykiránduláson sodorja veszélybe a barátai, egy másik diákot pedig áruláson kap Vasvári tanár úr.

Egyébként a budapesti központú gyártócég készíti A Tanár című sorozat kelet-közép-európai változatait is. Erdős Ákos, a gyártócég vezetője néhány hónapja exkluzív interjút adott a Media1-nek, ami elérhető itt.

További híreket talál a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások