fbpx
Fiala János műsorvezető

Fiala is megszólalt a Friderikusz-ügyről

Fiala János, a 168.hu-n látható reggeli műsorában hosszan beszélt Friderikusz Sándor viselkedéséről.

Fiala János, a 168.hu portálon futó Keljfeljancsi című műsor házigazdája is megszólalt kedden a Media1 által felderített üggyel kapcsolatban, miszerint a Friderikusz Produkció nyilatkozatában egy tavaly elhunyt ismert televíziós rendező, Csenterics Ágnes neve szerepelt „sajtósként” azon a nyilatkozaton, amelyben „kiflitolvajokhoz” hasonlította azokat, akik nem fizetnek az egyébként ingyenesen elérhető youtube-os tartalmaiért, márpedig ilyen néven sajtóst senki sem ismer.

Fiala a kedden reggeli műsorában felolvasta Friderikusz nyilatkozatát, majd úgy kommentálta,

a nyilatkozat a Media1-et és a portált képviselő újságírót (Szalay Dánielt – megj. a szerk.) gyakorlatilag semmibe veszi, lesajnálja, ignorálja.

Fiala egyébként elmondta, nem kedveli, időnként ki nem állhatja Szalay Dánielt, de ahogy róla beszélt Friderikusz, az aggályos.

„Méltatlan beszéd” – mondta Fiala, aki szerint „Friderikusz iszonyatosan nagyképű”, és ez az eset arra világít rá, hogy hol van a határa annak, meddig fogadható el a politikailag nem korrekt viselkedés, szokatlan vélemény, állítás.

„Jó lenne, ha Friderikusz nem rombolná le a saját nimbuszát”

– zárta gondolatait a műsorvezető, aki próbálta elérni Friderikusz Sándort, de a tévés nem kívánt nyilatkozni.

Fiala megszólalása az alábbi videóban megtekinthető:

Friderikusz néhány nappal ezelőtti, cáfolat helyett személyeskedő megszólalása az ATV reggeli műsorában, a Startban is téma volt ma reggel: Szalay Dánielt kérdezték, aki azt mondta, hogy Friderikusznak elő kellett volna hozakodnia, ha mégis létezik Csenterics néven sajtósa, és ezzel nagyon könnyen tisztázhatta volna a furcsa helyzetet.  Azt is mondta, hogy egy sajtósnak a sajtóval kell kapcsolatot tartania, mégsem ismeri őt a sajtó.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Fiala János, a 168.hu műsorvezetője.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások