fbpx
A Telex Shop nyitólapja.

Webshopot nyitott a Telex

Pólókat, táskákat és különféle márkázott termékeket lehet vásárolni.

Internetes áruházat indított pénteken a Telex.hu. Az online shopban számtalan telexes kiegészítőt lehet megvásárolni, így is támogatva az újság finanszírozását.

A hírportál bejelentése szerint webshopjában a Telex első könyve mellett több kollekcióból is lehet választani:

Ne hallgassunk!”, mely Dull Szabolcs híressé vált mondatát tükrözi, melyet akkor mondott, amikor Indextől történt kirúgása kapcsán elbúcsúzott kollégáitól (Dull ma már a Telex társ-főszerkesztője Munk Veronika mellett). Kapható ilyen póló, poszter és táska is; a grafikákat Somogyi Péter (szarvas) készítette, aki a Telex művészeti vezetője is.

„Ne hallgassunk a közös történetünkről, ne hallgassunk az elveinkről, ne hallgassunk az igazságról, és soha ne hallgassunk az információkról, hírekről, amelyek Magyarországon, Európában és az egész világban történnek!” – mondta Somogyi.

Telex-kollekció: a hírportál nevét is ihlető géptávíróra utaló grafika, melynek tervezője Fillér Máté, aki a portál Telexikon-sorozat animátora is.

Munk Veronika és Dull Szabolcs a Telex webshopjának termékeit népszerűsíti
Munk Veronika és Dull Szabolcs a Telex webshopjának termékeit népszerűsíti

A jövőben tervezik bővíteni a kínálatot, mellyel kapcsolatban várják a javaslatokat a [email protected] címen. A webáruház ide kattintva érhető el.

Nem a Telex az első hírportál, mely márkázott, úgynevezett merchandise termékek webshopos működtetésével próbálja kiegészíteni bevételeit. Hasonlót működtet például az Átlátszó.hu oknyomozó portál is, mely Soros Army és hasonló feliratokkal ellátott pólókat árul. Külföldön az is bevett gyakorlat, hogy egy újság lekvárt, bio tisztítószert és más termékeket értékesít, hogy így egészítse ki jövedelmét.

A Telex egy évvel ezelőtt kezdte meg működését: eddig főleg támogatásokból és hirdetésekből éltek, ezt egészíti ki az új láb. A Telex egyébként, ahogyan arról beszámoltunk, nemrég gyakornoki programot indított. A program keretében ők fizetnek: segítik a vidékről érkező gyakornokokat azzal, hogy fizetik a szállásukat.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: A Telex Shop nyitólapja. Fotó: shop.telex.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások