fbpx
Nemes Anna az ATV Híradó műsorvezetőjeként

Nem tért vissza a déli ATV Híradó a nyári szünet után

Rákérdeztünk az ATV-nél az okokra.

Még júliusban egy olvasónk kérdése nyomán egyszer már foglalkoztunk azzal, hogy eltűnt a képernyőről az ATV Híradó déli kiadása. Az ezzel kapcsolatos kérdést továbbítottuk a csatornának, ahol azt reagálták akkoriban, hogy az ATV déli Híradója részben a nyári szünet miatt nem látható. Hozzátették, hogy az ATV az őszi új műsorainak gyártására (például a Géniusz című vetélkedő elkészítésére) fókuszál. (A tévézésben a nyár napközben uborkaszezonnak számít, sokan elutaznak vagy a képernyőktől távol töltik az időt napközben, ezért néhány műsort hatékonysági okokból szoktak szüneteltetni ilyenkor – megj. a szerző.)

Azóta több hónap telt el, az őszi tévés szezonban is javában benne vagyunk, az ATV-s tudásalapú vetélkedő forgatásával is végezhettek (pár napon belül indul a sugárzás), de egyelőre mégsem tért vissza a déli hírműsor. Az olvasó ezt hiányolva újból lapunkhoz fordult kérdésével, mi pedig, ahogy korábban is, ezúttal is az ATV sajtósainak továbbítottuk a néző-olvasó kérdését. Innen a következő válasz érkezett ezzel kapcsolatban:

„Az ATV az őszi szezonban legnézettebb műsorsávokra, a reggeli és esti órákra fókuszál. Ezen időszakokban többször is láthatnak a nézők híradókat. Új hír- és hírháttér műsorok is indultak a csatornán, mint például a Világhíradó Szöllősi Györgyivel, vagy a Voks 2022 Krug Emíliával, Rónai Egonnal és Simon Andrással.”

Arra a csatorna válaszában nem tér ki, hogy a későbbiekben még számítani lehet-e a kevésbé nézett műsorsávba tartozó déli híradó visszatérésére.

További hírek a Media1.hu-n. Csatlakozzon hozzánk Facebookon és napi hírlevéllel!

Borító: Nemes Anna az ATV Híradó műsorvezetőjeként. Fotó: adáskép (archív)
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások