fbpx
A Joy Social Media Award (SMA) logója

Bejelentették a JOY Social Media Award idei jelöltjeit

A közönség kilenc kategória 36 jelöltjére szavazhat.

Kilenc kategória 36 képviselője verseng idén a JOY Social Media Awardon a közönség kegyeiért. Az idén ötödik születésnapját ünneplő megmérettetésen a korábbi évek főbb kategóriái – #ökoharcos, #berobbanó, #példakép #bestoftiktok – mellett a közönség dönthet arról, hogy mely zenészek dobták fel leginkább a rajongók hangulatát idén (#hallgasshazait), kik azok az influenszerek, akik közösségi média aktivitásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy követőik jobban érezzék magukat a bőrükben (#szeresdatested), illetve kik azok a hírességek, akik a social media tartalmaikkal a felelős állattartásra hívják fel a figyelmet (#gazdivagyok).

Ezek mellett díjazzák azokat az influenszereket, akik mindig tudnak újat mutatni az ízek területén (#gasztroguru).

A korábbi években a JOY Social Media Award messze legnépszerűbb kategóriája az #anyavagyok volt, ami 2021-ben #szülővagyok néven kel életre – jelöltjei hozzájárulnak ahhoz, hogy sokszínű családképeket ismerhessenek meg a követők, legyen szó szivárványcsaládokról, örökbefogadásról, a lombikozás kihívásairól, vagy Down-szindrómás gyermek neveléséről.

„A JOY Social Media Award keretein belül idén is díjazzuk az értéket a közösségi médiában. Elismerjük a legnagyobb hatású influenszereket, az online tér kiválóságait. Azokat, akik a közönség legnagyobb kedvencei, és a közösségi médiában kitűnnek posztjaikkal – elgondolkoztatnak, megnevettetnek, inspirálnak, példát mutatnak –, kategóriájuk kiemelt karakterei, tartalomgyártói. A kategóriák megálmodásánál mindig kiemelt szempont, hogy a JOY számára fontos ügyek is megjelenjenek, mint a környezettudatosság, felelős állattartás, testpozitivitás, a hazai előadók támogatása – illetve 2021-ben a lehető legaktuálisabbnak éreztük az #anyavagyok kategória továbbgondolását #szülővagyok kategóriaként. Hiszen a család az család” – mondta el Alberti Petra, a JOY Magazin főszerkesztője.

Az SMA 2021-es jelöltjei:

  • #ÖKOHARCOS: Eke Angéla, Döbrösi Laura, Vegamama – Fancsikai Eszter, Mengyán Eszter
  • #HALLGASSHAZAIT: Carsoncoma, Opitz Barbi, YesYes, Dzsudló
  • #SZÜLŐVAGYOK: Pál Márton, Tapasztó Orsi, Annoni Zita és Gianni, Lugosi Dóra
  • #SZERESDATESTED: B. Nagy Réka, Németh Dorottya, Illés Fanni, Szabó Zsófi
  • #BEROBBANÓ: Miller Dávid, Trió Podcast, Ványa Timi, Lainey Molnar
  • #GAZDIVAGYOK: Nyári Dia, Baronits Gábor, Kajdi Csaba, Sydney van den Bosch
  • #PÉLDAKÉP: Zsiga Melinda, Marge, Bajkó Barbara, Molnár Áron Noár
  • #GASZTROGURU: Suga Paulina, Wossala Rozina, Pauli Zoltán, Rácz Jenő
  • #BESTOFTIKTOK: Lady Szomjas, Meizer Bence, Whisperton, Hegyes Berci

Még több hír érhető el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások