fbpx
A 168 Óra hetilap három száma.

Késve érkezik a héten a 168 Óra – íme a magyarázat

A héten az újságosok egy része a megszokotthoz képest mintegy 24 órával később fogja megkapni a 168 Óra című hetilapot, így a vásárlók is csak késve jutnak az újsághoz. A Media1 megtudta, mi okozta a problémát.

A 168 Óra hetilap legújabb száma a megszokott csütörtök helyett pénteken érkezik a vidéki újságárusokhoz – írja internetes felületén a lap.

Elmondásuk szerint ez a budapesti vásárlókat, valamint az előfizetőket nem érinti. A szerkesztőség az érintettek elnézését kéri. A részleteket a késés okáról nem árultak el, mindössze annyit közöltek, hogy technikai okok miatt alakul így. A Media1 azonban felhívta Trencséni Dávid hírigazgatót, aki elmondta: a terjesztés gondot egy vonalkóddal kapcsolatos hiba okozza, ami miatt a Lapker nem tudta megkezdeni a termék kiszállítását határidőre a vidéki terjesztési pontokra. A 168 Órán lévő hibás vonalkódokat kézzel átmatricázzák, ez okoz csúszást.

Korábban egyébként már előfordult, hogy a 168 Órát hiába keresték az olvasók az újságosoknál. Mint akkoriban a Media1 beszámolt, ennek az oka az volt, hogy a Lapker elfelejtette kivinni a lapot a terjesztőkhöz, de így járt ugyanakkor a Magyar Narancs is.

Mint arról korábban a Media1 beszámolt, a 168 Óra vásárlóinak száma csaknem 20 százalékot zuhant 2021 második negyedévére az előző negyedévhez képest. A lapot tulajdonló Brit Media nemrég tulajdonost váltott: a kiadó 50 százalékát július végén megvásárolta Rogán Antal barátja, a Princess Pékséghálózatot is tulajdonló Shabi (Shabtai) Michaeli izraeli-grúz üzletember, akivel a Media1 interjút is készített.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: Kasza János / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások