fbpx
Az RTL Híradó Szellő István és Erős Antónia műsorvezetésével

Újra együtt lehet Szellő István és Erős Antónia

Csaknem egy év után újra párban vezetik műsorvezetői kedd estétől az RTL Híradót, lazítva ezzel a COVID-19 járvány miatt tavaly elrendelt óvintézkedéseken. Erős Antónián és Szellő Istvánon kívül napokon belül újra egymás mellé ülhet Szabados Ágnes és Rábai Balázs is.

Az RTL Magyarország még a koronavírus-járvány kezdetén, 2020 márciusában szigorú óvintézkedéseket vezetett be munkavállalói védelmében. A nézők számára is érzékelhető egyik ilyen intézkedés az volt, hogy a korábban megszokott műsorvezető-páros helyett csak egy műsorvezetővel találkozhatott a képernyőn az RTL Híradó nézőközönsége.

A járványhelyzet átmeneti javulásának köszönhetőn 2020. augusztus 3-tól azután ismét párban, majd a távolságtartási előírások betartásának fontosságát érzékeltetve szeptember 21-től a stúdióban térben elkülönítve köszöntötték a nézőket esténként a műsorvezetők. 2020. november 11-től azonban egészen mostanáig a 18 órakor kezdődő RTL Híradónak csak egy műsorvezetője volt.

Ez változik meg augusztus 31-én, kedd estétől, amikor újra egymás mellé ülhet Szellő István és Erős Antónia hétköznaponként, hétvégente pedig Szabados Ágnes és Rábai Balázs várja az RTL Híradó nézőit a képernyők elé.

RTL Híradó
RTL Híradó Rábai Balázs és Szabados Ágnes műsorvezetésével a COVID-járvány előtt
fotó: RTL sajtószoba

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: RTL Sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások