fbpx
Blog.hu! címlap

Új céghez kerül a Blog.hu

A PORT.hu műsorújságot is működtető kft.-hez kerül át a népszerű blogfelület.

A változás ténylegesen nem érinti a Blog.hu platformján üzemelő blogokat, azok a továbbiakban is a megszokott módon működnek majd – ígéri az Indamedia egy hírlevélben, melyet egy blog.hu-t használó blogger juttatott el a Media1.hu-hoz. Ugyanakkor arra is felhívják a hírlevélben a bloggerek figyelmét, hogy az üzemeltetőváltás miatt megváltoznak az Általános Szerződési Feltételek (ászf) vonatkozó rendelkezései.

Továbbá a változás érinti a regisztráltak szolgáltatáshoz kapcsolódóan kezelt személyes adait, amit a jövőben így a PORT.hu Kft. kezel majd.

A Port.hu Kft. egyébként az Indamedia Network Zrt. érdekeltsége. Utóbbi Vaszily Miklós és Ziegler Gábor érdekeltsége.

A blogszolgáltatás, mely továbbra is elérhető az Index nyitóoldaláról, legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor az Index körül kialakult helyzet, majd a szerkesztőség kollektív távozását követően több, a Blog.hu-n üzemelő blogoldal hagyta ott a szolgáltatást, köztük a Fortepan és a TASZ is. Több szerző és blog nem sokkal később a 444 égisze alatt folytatta ezután a tartalomszolgáltatást.

Frissítés (08.13)

Mostanra válaszolt az Indamedia a változás okait illetően. Azt írják lapunknak: a cikkben is említett változás az Index Fórum, az Indavideo, az Indafotó, az Indamail és a Blog.hu szolgáltatásokat érinti – ezek az úgynevezett UGC (user-generated-content, azaz felhasználók által generált tartalmakat tartalmazó)  oldalak kerültek át most cégcsoporton belül a Media Future Zrt.-től a PORT.hu Kft.-hez. A folyamatok hátterében az Indamedia-csoport portfóliójának racionalizálása áll: a Media Future a továbbiakban hirdetés-technológiai megoldások értékesítésével és fejlesztésével foglalkozik, az említett oldalak pedig olyan céghez kerültek, amelynek profilja a leginkább alkalmas a magas színvonalú üzemeltetésükre. „A felhasználók figyelmét felhívtuk, hogy továbbra is a korábban megszokott módon használhatják ezeket a felületeket, a PORT.hu-hoz való átkerülés nem érinti a szolgáltatások működését.”

Még több hír a Media1-en!

Borítókép: Blog.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások