fbpx
444

Több blog.hu-s szerző is átköltözik a 444-re

Pedig az Index címlapját éppen a blog.hu-s tartalmakkal akarták feltölteni.

Erdélyi Péter, a 444.hu egyik szerzője Facebook-oldalán jelentette be, hogy több sikeres blog.hu-s szerző náluk folytatja. Mint fogalmaz:

„Az Indexen, illetve egész pontosan a blog.hu-n egy csomó fontos szervezetnek és csoportnak működött oldala. Közülük sokan érezték úgy, hogy a főszerkesztő eltávolítása után nekik sincs maradásuk, és többen jelezték, hogy a 444-nél szeretnék folytatni.”

Hozzátette: a következő napokban és hetekben több ilyen blog indul a 444-en, az első a Magyar Helsinki Bizottságé. Az első 444-es bejegyzésüket meg is osztotta:

A bejelentés annak fényében külön érdekes, hogy augusztus elején a fele részben Vaszily Miklós NER-közeli médiavállalkozó érdekeltségében lévő Indamedia arra bíztatta a blog.hu felhasználóit, hogy tegyenek közzé értékes tartalmakat, mert az Index körüli átalakítás miatt hamarosan egyes blogos tartalmak az Index nyitóoldalán kiemelt megjelenést kaphatnak.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, egyre nagyobb lépésekkel alakul át az Index. Július végén, Dull Szabolcs főszerkesztő menesztése után csaknem a teljes újságírói gárda, több mint 80 munkatárs mondott fel. Az újságírók után a fejlesztők jelentős része is bejelentette távozását. A 20 fő körüli fejlesztési csapatból 6-an távoznak, köztük egy kulcsfigura is, erről bővebben itt olvashat.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások