fbpx
DIGI

A DIGI leállása miatt lemaradtak a Barátok közt utolsó epizódjáról

A kábelszolgáltató csak részlegesen tudta helyreállítani hálózatának szombaton napközben jelentkező műszaki hibáját a 23 év után megszűnő RTL-es tévésorozat finálé-epizódjának esti kezdetééig.

Mint arról mi is beszámoltunk, országos leállás történt szombaton a DIGI hálózatán. A szolgáltató internet, telefon és tévé szolgáltatásával is probléma volt, sőt elérhetetlenné vált a vállalat ügyfélszolgálata és weboldala, a digi.hu is. Igaz, voltak olyan szerencsés DIGI-s ügyfelek is, akiknek ennek ellenére működött a szolgáltatás, területtől függően, de az ország számos pontjáról érkezett hibajelentés, és a downdetector nevű szolgáltatás is bejelzett, hogy hiba merült fel.

A DIGI szombat este közölte, hogy egyelőre csak részlegesen tudta helyrehozni a szolgáltatását: egyes területeken még ekkor is probléma volt a tévé és a mobilszolgáltatással.

A Media1 több dühös DIGI-s ügyféltől is kapott fényképeket arról, hogy csak egy hibaüzenet jelent meg a tévékészülékükön, amikor szerették volna megnézni, hogyan fejeződik be 23 év után a Barátok közt című RTL-es tévésorozat, felébred-e Berényi Miklós, vagy épp ellenkezőleg: meghal.

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy az RTL Klub vagy valamelyik RTL-es kisebb csatorna megismétli-e a a történtek miatt a sorozat utolsó epizódját (küldünk erről hivatalos kérdést a vállalatnak), de az RTL Most internetes felületen, ide kattintva mindenki vissza tudja nézni azt, feltéve, hogy az internetkapcsolat ehhez megfelelő. (Frissítés 2021.07.19: válaszolt időközben az RTL Magyarország, ez elérhető különálló hírünkben.)

A Media1 ott volt a Barátok közt szombat éjszakába nyúló búcsúbuliján a Barátok közben, ahol együtt néztük a tévészéria utolsó epizódját a színészekkel és a stáb többi tagjával – képes, videós, írásos beszámolónk itt érhető el.

Még több hír érhető el a Media1-en!

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások