fbpx
Kiss Péter Balázs színész Illés Péter szerepében az RTL Klub Barátok közt című sorozatában

Az RTL-es Barátok közt egykori színésze csatlakozott a SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatához

Kiss Péter Balázs azonban nem sokáig lesz látható, hiszen a Barátok közthöz hasonlóan tudható, hogy nem sokára a Jóban Rosszban is megszűnik.

A színész az Instagram oldalán egy fotót is közzétett a Jóban Rosszban című sorozatban történő múlt pénteki debütálásáról.

„Történelmi fordulat! Ma megérkezem Csillagkútra, mint Bob, az informatikus zseni! Bizony, mostantól egy ideig Jóban rosszban veletek leszek!”

– írt a képhez.

Kiss Péter Balázs egyébként 2012 és 2019 között Illés Péter karakterét játszotta a Barátok köztben, majd mint megírtuk, később a 200 első randiban is szerepelt. A SorozatWiki szerint ezúttal, a Jóban Rosszban szériában egy visszahúzódó, introvertált fiút, Bobot alakít, aki Adél által került be a történetbe.

Azt június óta már tudni lehet, hogy  16 év után végleg leállítja a TV2 Csoport a Jóban Rosszban című szériát (erről itt írtunk), de a forgatási munkák még mindig zajlanak.

Még több hír érhető el a Media1-en, ahol épp most írtunk arról is, hogy a TV2 Média Csoport az Exatlon helyi adaptációjával készül megszorongatni a Planet TV-vel a POP Tv-t, a szlovén piac vezető kereskedelmi csatornáját. Tévé rovatunkban arról is olvashatnak, hogy vizsgálatot indít a Pesti TV-nél Vaszily Miklós, aminek Huth Gergely áll elébe.

Borítókép: Kiss Péter Balázs az RTL Klub Barátok közt című sorozatában / Fotó: RTL Klub, sajtószoba / Media1-archív
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások