fbpx
Kiss Péter Balázs színész Illés Péter szerepében az RTL Klub Barátok közt című sorozatában

A Barátok közt szereplője a 200 első randi című magyar sorozatban lesz látható

Az RTL Klub sorozatának elmúlt 6 évének egyik meghatározó szereplője, az idén februárig Illés Pétert alakító Kiss Péter Balázs hamarosan a Viasat3 szintén népszerű magyar sorozatának új évadában lesz látható.

Az RTL Klubon futó Barátok közt című sorozatban Illés Péter szerepét alakító Kiss Péter Balázs idén februárban jelentette be, hogy bár nagyon szerette a sorozatot, hat év után távozik a produkciótól és úgy tervezi, idővel Malajziába költözik. Még ugyanabban a hónapban el is tűnt a képernyőről a színész, aki egyébként ceremóniamesterként is ismert. Most a SorozatWiki azonban arról ír, hogy Kiss Péter Balázs hamarosan egy másik magyar népszerű sorozatban, a 200 első randi hamarosan érkező folytatásában, annak második évadában tűnik majd fel.

Kiss Péter Balázs a Sony Pictures Televison Networks (SPTN) VIASAT3 csatornáján futó széria második évadában néhány epizódon át lesz látható.

Kiss Péter Balázs így nyilatkozott a SorozatWiki-nek:

„Már pár napot forgattam és még néhány napot fogok dolgozni benne. Az eddigi munkát nagyon élveztem, mert jól látszik, hogy a sorozatot egy kiváló szakmai stáb készíti. Az általam játszott karakterről még nem árulhatok el sokat, de annyit talán elmondhatok, hogy Lucával fog kapcsolatba kerülni. Egy nagyon érdekes és izgalmas figuráról van szó, aki ugyan csak rövid ideig tűnik fel a 200 első randiban, mégis a főszereplő hatására nagy változáson megy keresztül”.

A 200 első randi a második évaddal szeptember 30-án 20 órakor tér vissza a VIASAT3-ra, ahol egyébként több más műsorújdonság is lesz az ősszel. A 200 első randi új évada 58 részből áll majd.

Azt, hogy a színész pontosan mely részekben lesz látható, még nem tudni.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Kiss Péter Balázs színész Illés Péter szerepében az RTL Klub Barátok közt című sorozatában. Fotó: RTL Klub, sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások