fbpx

Survivor és Love Island tartalmakkal bővül az RTL Most+ internetes szolgáltatás

A realty-k kedvelőinek kedvez ezzel az RTL.

A Love Island korábbi évadát és a Survivor előző két évadát is visszanézhetik július elsejétől láthatják az RTL Most+ internetes szolgáltatás felhasználói – derül ki az RTL Magyarország hétfői közleményéből.

Ha valaki nem emlékezne, a Love Island egy érzelmekkel túlfűtött ciprusi párkereső show volt, mely 2019 őszén volt képernyőn. A show igazi csemege azoknak, akik kedvelik az izzó érzelmeket, az intrikát, a hatalmas vitákat és a még szenvedélyesebb kibéküléseket. A végén az is kiderül, mi a fontosabb a pénz, vagy a szerelem. A Love Island 21+1 kulisszatitkáról itt írt a Media1, ebből sok érdekesség kiderül a forgatásokkal kapcsolatban is.

Részlet a Love Islandból
Részlet a Love Islandból

A Survivor egy túlélő reality, ahol komoly fizikai és mentális próbáknak teszik ki a játékosokat egy egzotikus szigeten. Idei évada már leforgott, és még várni kell arra, hogy kiderüljön, ki kerül ki győztesen a celebek és civilek harcából. az új részek most még nem lesz elérhetők az internetes szolgáltatásban, vagyis arra még várni kell őszig, a tévés premierig, hogy kiderüljön, ki kerül ki győztesen a  celebek és civilek harcából. Ráhangolódásnak ajánlja az RTL, mert jó lehet visszanézni, miként bírták az előző játékosok az éhezést és a különféle megpróbáltatásokat.

Az RTL Klub Survivor 2018-as adása
Az RTL Klub Survivor 2018-as adása

Az RTL Most+ szolgáltatás az itt lévő listán lévő műsorterjesztő cégeknél érhető el.

Még több hír érhető el a Media1-en, ahol épp ma írtunk arról is, hogy az RTL Csoport eladja belgiumi leányvállalatát, az RTL Belgiumot.

Borító: A Love Island korábbi évadának egyik jelenete
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások