fbpx
A Bennfentes.net portál nyitólapja

Korábban álhírt terjesztett, most Bennfentes néven új oknyomozó lapot indított a fideszes médiaholding munkatársa

A Bennfentes nevű közéleti portált a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz tartozó Magyar Nemzet azon munkatársa alapította, aki pár éve egy kamu sztorival átverte a sajtó egy részét.

A Magyar Nemzet adta hírül, hogy munkatársuk, Pósa Károly új lapot alapított Bennfentes.net címmel, amelynek ő az egyedüli tulajdonosa és ügyvezetője is.

Pósa Károly egyébként a szerbiai Magyarkanizsáról származik. Egy 2016-ból származó cikkben az Index rá hivatkozva számolt be egy frissen felfedezett, a város alatt húzódó alagútrendszerről. Ez utóbbiról azonban később kiderült, hogy Pósa valójában kamuzott és szándékosan megtévesztette a sajtót. Arra hivatkozott, hogy nem viccnek, inkább látleletnek szánta a dolgot.

Pósa Károly karikatúrát rajzol Magyarkanizsán
Pósa Károly karikatúrát rajzol Magyarkanizsán / Fotó: Borzi Lajos YouTube csatornája

Pósa ugyanakkor az új oldalon, mely elérhető itt, tényfeltárást ígér. A lap indulásként a fővárosi önkormányzat és a tizenegyedik kerület különféle ügyleteivel foglalkozik, illetve különféle ingatlanokkal, melyeket László Imre DK-s polgármester megválasztása óta értékesített Újbuda. A Bennfentes.net ír a főváros maszkbeszerzéseiről is, és ahogy manapság az a kormányközeli sajtóban szokás, nem marad el az oldalon Soros György Amerikában élő magyar származású üzletember nevének felemlegetése sem.

Még több hír található a Media1.hu-n! Iratkozzon fel a Media1 hírlevelére, valamint csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Borítókép: A Bennfentes.net portál nyitólapja
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások