fbpx
Hrutka János, a Telex új munkatársaként

Hrutka János csatlakozik a Telex csapatába

Az egykori válogatott védő, akit az utóbbi években szakértőként és sportkommentátorként is megismert az ország, mostantól a Telexen ír, szakért, elemez.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Hrutka János a telexes felkérés kapcsán így nyilatkozott:

„Hatalmas örömmel töltött el, hogy számos megkeresést, felkérést kaptam az elmúlt időszakban olyan neves médiumoktól, akikről nem is sejtettem, hogy figyelemmel kísérik a munkásságomat. Ez különösen jóleső érzés a nehezebb pillanatokban, pláne egy olyan embernek, akinek az elsődleges önkifejező eszköze az írás. Boldog vagyok, hogy egy fiatal, lendületes szerkesztőség biztosít felületet a fejlődésre, az évek alatt összegyűlt tapasztalat kamatoztatására. Biztos vagyok abban, hogy a bulvár irányába elcsúszott sportújságírást egy más köntösbe bújtatva tudjuk újra érdekessé és informatívvá tenni mindenkinek”

Hrutka János és a Telex csapja megkezdi a közös munkát
Hrutka János és a Telex csapja megkezdi a közös munkát

„Hrutka János eddig is több műfajban mutatta meg sokoldalúságát, így nemcsak a közelgő foci-Eb-n és olimpián számítunk a szakértelmére és írásaira. Szerintünk nem gond az sem, ha időnként közéleti kérdésekről is elmondja a véleményét. A Telex egyszerre kíváncsi, kritikus és korrekt újság, örülünk, hogy ezeket az értékeket Hrutka János is magáénak vallja”

– írja Munk Veronika és Dull Szabolcs, a Telex két főszerkesztője a Media1-nek küldött szombat reggeli közleményében.

Hrutka János legutóbb a TV2 Csoporthoz tartozó Spíler TV-nél dolgozott, de onnan véleménye miatt elbocsátották, ugyanis az egykori labdarúgó többször is nyíltan támogatta Gulácsi Pétert, aki kiállt a szivárványcsaládok mellett. Hrutka ezenkívül egy interjúban beszélt a sportban tapasztalható homofóbiáról is. Arról, hogy mi történt pontosan Hrutka Jánossal, itt írtunk részletesen.

Még több hír található a Media1-en!

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a történésekről! Csatlakozhat a Media1 Facebook-oldalához is!

Szóljon hozzá!