fbpx
A Central Médiacsoport és a Central Digitális Média Kft. bejárata

Távozik Szabó Éva, a Central Médiacsoport pr-menedzsere, a Story, a Nők Lapja Egészség, a Sikk és a Wellness magazin volt munkatársa

A 2004 óta a cégnél dolgozó Szabó Éva a bejelentés értelmében új kihívások iránt néz. Ma bejelentették az utódját.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Szabó Éva távozásáról a Central Médiacsoport a változást bejelentő szerdai, a Media1-hez eljuttatott közleményében azt írja, a szakember új kihívások iránt néz.

Szabó 2004-től dolgozott a vállalatnál, illetve annak elődjénél, a Sanománál. Kezdetben a Story magazin újságírója volt, majd a Sikk főszerkesztőjeként szerzett tapasztalatot, 2012-től pedig egy ideig egyszerre látta el a Nők Lapja Egészség szerkesztői és a Wellness magazin vezetőszerkesztői feladatait.

Szabó Éva idén februárban, Buzder Gábor pr- és kommunikációs igazgató távozása után örökölte meg a médiavállalat kommunikációs feladatainak menedzselését, amelyet most lead és távozik a cégtől.

Szabó Éva, Central Médiacsoport
Szabó Éva, a Central Médiacsoport távozó pr-menedzsere, a Nők Lapja Egészség volt szerkesztője és a Wellness Magazin egykori vezetőszerkesztője

Vági Róbert vezérigazgató-helyettes felkérésére Roczkó Zsuzsa viszi tovább májustól a pr-feladatok menedzselését a Central Médiacsoportnál.

Az új pr-menedzser, Roczkó Zsuzsa még 2018-ban csatlakozott a Centralhoz, és 2021 áprilisáig digitális projektmenedzseri, majd belső kommunikációs és hr business partneri feladatokat látott el. Roczkó Zsuzsa 20 éves kommunikációs tapasztalattal tér vissza eredeti szakmájához, és Kisszékelyi Veronika irányítása alatt, a Sales Back Office szervezeti egységnél dolgozik azon, hogy támogassa a termékeket, valamint a kiadót a stratégiai célok megvalósításában.

Roczkó Zsuzsa, a Central Médiacsoport új pr-menedzsere
Roczkó Zsuzsa, a Central Médiacsoport új pr-menedzsere

A Centralhoz tartozik a Nők Lapja, az NLC, a 24.hu, a Startlap, a Story, a Best, a Színes RTV és jónéhány más nyomtatott és digitális médiatermék.

Még több médiás hír található a Media1-en!

Borító: A Central Médiacsoport bejárata Budapesten, a Montevideo utcában. Fotó: Ladányi András / Media1 (archív)

Szóljon hozzá!