fbpx
Buzder Gábor, a Central Médiacsoport távozó PR- és kommunikációs igazgatója

Távozik a Central Médiacsoport PR- és kommunikációs igazgatója

Buzder Gábor több mint négy év közös munka után hagyja el a 24.hu-t, a Story magazint és a Nők Lapját is kiadó médiavállalatot.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Central Médiacsoport a Media1-hez is eljuttatott közleményében azt írja, hogy Buzder Gábor PR és kommunikációs igazgató távozását követően további döntésig a vállalat külső kommunikációját a kereskedelmi kommunikációért felelős vezető, míg a belső kommunikációs feladatokat az emberierőforrás-igazgató irányítja.

A Central Médiacsoport sajtókapcsolatainak gondozását és a kiadó jótékonysági munkájával kapcsolatos feladatokat a jövőben Szabó Éva PR menedzser végzi. Szabó Éva 2004-ben kezdett dolgozni a Central Médiacsoportnál (akkor még Sanoma Budapest) újságíróként, majd főszerkesztőként, 2020 decemberétől lát el PR menedzseri feladatokat a kiadóban.

Szabó Éva, Central Médiacsoport
Szabó Éva, a Central Médiacsoport PR-menedzsere

Buzder Lantos Gábor 2016 decemberében csatlakozott a kiadóhoz PR menedzserként, majd 2019-től PR és kommunikációs igazgatóként segítette a kiadóhoz tartozó nagy termékek kommunikációját csapatával.

Vági Róbert, a médiavállalat tavaly decemberben kinevezett vezérigazgató-helyettese köszönetét fejezte ki Buzdernek a közös munkáért:

„Nagyon köszönjük Gábornak az elmúlt évek munkáját, különös tekintettel az elmúlt egy év válságkezelésében tett erőfeszítéseit. Karrierjéhez további sikereket kívánunk!” – mondta Vági.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Buzder Gábor, a távozó PR- és kommunikációs igazgató.
Szóljon hozzá!