fbpx
A HírTV új székháza az Angol utcában Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1

A HírTV tízmilliókat keres a vadászati kiállításon

Műsoridőt vásároltak a csatornánál a szervezők.

31 millió forintot költ műsoridő vásárlására a kormányközeli Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) égisze alá tartozó Hír TV Zrt.-nél a vadászati kiállítás szervezője, az Egy a Természettel Nonprofit Kft. – írta meg a 24.hu.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes 2016-ban jelentette be, hogy Magyarország 2021 őszén vadászati kiállítást rendez, melynek költségeiről 2017-ben egy kormányhatározatban számoltak be: ekkor még öt évre elosztva 387,5 millió forintról volt szó, mely a 24.hu összesítése szerint (a Hungexpro 50 milliárd forintba kerülő felújítását is beleszámítva) akár 67 milliárd forintig is növekedhet. Ebből kapott most a HírTV is 31 millió forintot egy határozott idejű, 2020.12.28. és 2021.12.31. közötti időszakra szóló szerződés alapján.

A HírTV 2018 augusztusában került Simicska Lajostól Nyerges Zsolthoz, aki szinte azonnal felajánlotta a csatornát a 2018 őszén létrejövő, kormányközeli médiumokat tömörítő Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak (KESMA), és ugyanez történt az Echo TV-vel is. 2019. április 1-jén a Hír TV-be és az Echo TV eggyé olvadt.

További híreket találnak a Media1-en!

Borító: A HírTV új székháza az Angol utcában Budapesten. Fotó: Ladányi András / Media1

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások