fbpx
Várkonyi Andrea a Life TV-nél

Médiacéget alapított Várkonyi Andrea a Life TV után

Az új cég tízmilliós alaptőkével jött létre.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Whitedog Media Kft. néven alapított új céget Várkonyi Andrea televíziós műsorvezető – vette észre a cégközlönyben a HVG hetilap legfrissebb száma. A tízmilliós alaptőkéjű, szeptember elején létrehozott új kft. fő tevékenysége szerint reklámügynöki tevékenységgel foglalkozik, de tevékenységei között film- és videógyártás is található.

Az Opten céginformációs rendszer szerint a cégben Várkonyin kívül társügyvezetőként és társtulajdonosként van jelen Gergely Judit, aki a TV2 Akadémiáján végzett korábban.

Várkonyi Andrea augusztus közepén jelentette be, hogy távozik a Life TV-től. 15 nappal előtte jelentette be a Mészáros Lőrinccel azóta válófélben lévő Mészáros Beatrixhoz tartozó tévécsatorna, hogy Várkonyi mely műsorban (a Brékingben) kap szerepet a továbbiakban. Még fotót is közzétettek, amin Várkonyi is látható volt a stáb egyik oszlopos tagjaként.

A Life TV Bréking! című műsorának stábja
A Life TV Bréking! című műsorának stábja
Fotó: LifeTV – Vajda Anita

A HVG hetilap megkereste Várkonyit, aki azt mondta, hogy ezután is televíziózással, kommunikációval, illetve tartalom- és műsorgyártással kíván foglalkozni, amihez szüksége volt egy saját cégre, ahol folytatni tudja a munkát azzal a stábbal, melynek tagjaival már egy ideje együtt dolgozik.

A Whitedog Media Kft. egyébként érdi székhellyel jött létre.

Borító: Várkonyi Andrea, még a Life TV műsorvezetőjeként.
Szóljon hozzá!