fbpx
Várkonyi Andrea a Life TV-nél

Médiacéget alapított Várkonyi Andrea a Life TV után

Az új cég tízmilliós alaptőkével jött létre.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Whitedog Media Kft. néven alapított új céget Várkonyi Andrea televíziós műsorvezető – vette észre a cégközlönyben a HVG hetilap legfrissebb száma. A tízmilliós alaptőkéjű, szeptember elején létrehozott új kft. fő tevékenysége szerint reklámügynöki tevékenységgel foglalkozik, de tevékenységei között film- és videógyártás is található.

Az Opten céginformációs rendszer szerint a cégben Várkonyin kívül társügyvezetőként és társtulajdonosként van jelen Gergely Judit, aki a TV2 Akadémiáján végzett korábban.

Várkonyi Andrea augusztus közepén jelentette be, hogy távozik a Life TV-től. 15 nappal előtte jelentette be a Mészáros Lőrinccel azóta válófélben lévő Mészáros Beatrixhoz tartozó tévécsatorna, hogy Várkonyi mely műsorban (a Brékingben) kap szerepet a továbbiakban. Még fotót is közzétettek, amin Várkonyi is látható volt a stáb egyik oszlopos tagjaként.

A Life TV Bréking! című műsorának stábja
A Life TV Bréking! című műsorának stábja
Fotó: LifeTV – Vajda Anita

A HVG hetilap megkereste Várkonyit, aki azt mondta, hogy ezután is televíziózással, kommunikációval, illetve tartalom- és műsorgyártással kíván foglalkozni, amihez szüksége volt egy saját cégre, ahol folytatni tudja a munkát azzal a stábbal, melynek tagjaival már egy ideje együtt dolgozik.

A Whitedog Media Kft. egyébként érdi székhellyel jött létre.

Borító: Várkonyi Andrea, még a Life TV műsorvezetőjeként.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások