Várkonyi Andrea a Life TV-nél

Médiacéget alapított Várkonyi Andrea a Life TV után

Az új cég tízmilliós alaptőkével jött létre.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Whitedog Media Kft. néven alapított új céget Várkonyi Andrea televíziós műsorvezető – vette észre a cégközlönyben a HVG hetilap legfrissebb száma. A tízmilliós alaptőkéjű, szeptember elején létrehozott új kft. fő tevékenysége szerint reklámügynöki tevékenységgel foglalkozik, de tevékenységei között film- és videógyártás is található.

Az Opten céginformációs rendszer szerint a cégben Várkonyin kívül társügyvezetőként és társtulajdonosként van jelen Gergely Judit, aki a TV2 Akadémiáján végzett korábban.

Várkonyi Andrea augusztus közepén jelentette be, hogy távozik a Life TV-től. 15 nappal előtte jelentette be a Mészáros Lőrinccel azóta válófélben lévő Mészáros Beatrixhoz tartozó tévécsatorna, hogy Várkonyi mely műsorban (a Brékingben) kap szerepet a továbbiakban. Még fotót is közzétettek, amin Várkonyi is látható volt a stáb egyik oszlopos tagjaként.

A Life TV Bréking! című műsorának stábja
A Life TV Bréking! című műsorának stábja
Fotó: LifeTV – Vajda Anita

A HVG hetilap megkereste Várkonyit, aki azt mondta, hogy ezután is televíziózással, kommunikációval, illetve tartalom- és műsorgyártással kíván foglalkozni, amihez szüksége volt egy saját cégre, ahol folytatni tudja a munkát azzal a stábbal, melynek tagjaival már egy ideje együtt dolgozik.

A Whitedog Media Kft. egyébként érdi székhellyel jött létre.

Borító: Várkonyi Andrea, még a Life TV műsorvezetőjeként.
Szóljon hozzá!