fbpx
Várkonyi Andrea a Life TV-nél

Várkonyi Andrea büszke, hogy új cége Mészáros Lőrinc vállalkozásának dolgozhatott

Várkonyi Andrea megtiszteltetésként élte meg, hogy a Mészáros Csoporttal dolgozhatott az új médiavállalkozása.

Várkonyi Andrea tavaly augusztusban hagyta ott a Life TV-t meglehetősen váratlanul, majd önálló céget indított Whitedog Media Kft. néven, amely egyebek mellett reklámügynöki tevékenységgel és különféle médiatevékenységekkel foglalkozik. Fél év sem telt el a cég indulása óta, máris a Mészáros Csoport pályázatán dolgoznak.

Az üzleti kapcsolat egyébként nem meglepő, mert a cég mindössze pár hetesen egy olyan Andrássy úti palotába költözött, amely Mészáros Lőrinchez köthető.

A legfrissebb fejlemény, hogy a 24.hu megírta: Mészárosék Várkonyi cégére bízták a cégcsoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázatot, melynek keretében iskolákat támogatnak nagy értékű digitális tantermek kialakításával és a tanárok informatikai továbbképzésével is. A pályázat lezárult, honlapjuk szerint öt iskola örülhet digitális tanteremnek és tanári továbbképzésnek.

Várkonyi Andrea így nyilatkozott a lapnak.

„Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Mészáros Csoport a WhiteDog Mediát bízta meg jótékonysági programjának kreatív fejlesztésével és menedzselésével, minden ügynökség életében rendkívüli, amikor egy ilyen nemes célért dolgozhat. A pályázat bírálóbizottságába természetesen szakmai, támogatói és ügynökségi oldalról is érkeztek delegáltak.”

A Mészáros Csoporttól is érdeklődött a 24.hu, miért külsős cég lett a megbízott, hiszen Mészároséknak saját kommunikációs cége van, a Talentis Event and Marketing Kft., amelynek Várkonyi egykori Life TV-s főnöke, Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix Csilla az ügyvezetője.

Válaszukban arra tértek ki, hogy a vállalat méretét figyelembe véve elengedhetetlen, hogy bevonjanak más médiaügynökségeket. „A High Tech Suli programon a kezdetektől a WhiteDog Media Kft.-vel dolgozunk együtt. Mindazonáltal az ügynökségi, partneri szerződéseink tartalma – amint az az üzleti életben megszokott és elvárt – nem nyilvános” – tették hozzá.

Az első pályázati kiírás 2020 utolsó negyedévében jelent meg, így Mészárosék a mindössze pár hónapos, referenciákkal és honlappal nem rendelkező ügynökségre bízták jótékonysági programjuk menedzselését.

Borító: Várkonyi Andrea műsorvezetőként a Life TV-n
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások