fbpx
Hadas Kriszta

Hadas Kriszta egy évre csatlakozik a Heti Napló csapatához

Hadas Kriszta fogja helyettesíteni Török Rékát az ATV heti magazinműsorában.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Gyermeket vár Török Réka, az ATV Híradó műsorvezetője és a Heti Napló című műsor egyik indító riportere  Az egy éves otthonmaradás idejére Hadas Kriszta szerkesztő-riporter ugrik be a helyére – értesült a Media1 a Tévézz Petivel című YouTube-műsor legújabb epizódjából, melyben Sváby András, a Heti Napló műsorvezetője tett említést a „gólyahír” miatti személyi változásról.

„Réka ideiglenes távozása… Egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen babázni fog és az nagyon jó dolog és nyilván nagyon fogja élvezni, de visszavárjuk. És aki most beugrik a helyére – és tényleg így mondom, hogy beugrik, mert ez a megállapodásunk -, az Hadas Kriszta”

– mondta Sváby András.

Berecz Péter (Tévézz Petivel) balra és Sváby András, a Heti Napló műsorvezetője jobbra
Berecz Péter (Tévézz Petivel) balra és Sváby András, a Heti Napló műsorvezetője jobbra
Fotó: Farkas András

Sváby megemlítette azt is, mennyi ideig lesz Hadas a Heti Napló stábjának tagja.

„Kriszta különben nagyon régi barátom és együtt Naplóztunk annak idején, de tényleg imádom mint embert és nagyon nagyra tartom mint kollégát és nagyon jó riporternek tartom. Úgyhogy ő lesz a beugrója a Rékának, amíg vissza nem jön. Nagyjából egy évre vállalta ezt a feladatot.”

Török Réka a kezdetektől oszlopos tagja a Heti Naplónak, riportjait hétről-hétről láthatták a nézők. A most vasárnap 19 órakor kezdődő műsort ő vezeti elköszönésképpen, de az adás végén már Hadas Kriszta is feltűnik a stúdióban.

Hadas Kriszta 2012-ben távozott a Napló címmel a TV2-n látható műsorból, melynek alapító tagja volt. Hadas az RTLII-n a Forró nyomon című műsornál lett főszerkesztő, majd két évre rá szűnt meg a műsor a TV2-n.

A Tévézz Petivel legújabb adása egyébként a Heti Napló című műsort mutatja be közelről. A YouTube-sorozat készítője (akiről korábban itt írtunk) maga is a Heti Napló szerkesztőségében dolgozik gyakornokként három éve, így most sokkal személyesebb hangvételben mesél egyik kedvenc műsoráról. A 25 perces adásból kiderült, mi a különbség egy hír és magazin műsor között és Berecz Péter / Peti bemutatta a kedvenc Heti Naplós riportjait is.

Berecz Péter és Sváby András beszélgetnek a Heti Napló díszletei között
Berecz Péter és Sváby András beszélgetnek a Heti Napló díszletei között
Fotó: Farkas András

A youtuber Sváby Andrással a Heti Napló díszletében interjúzott. A 10 perces stúdióbeszélgetésben többek között szó esett közszolgálatiságról, arról, hogy presztízs vagy egzisztenciális kérdés-e számára a nézettség, de még az is kiderült, hogyan dolgoznak a COVID-járvány alatti nehéz időkben. Az érdeklődő nézők arra is választ kaphattak, hogy mitől lesz igazán jó egy „magazinos” anyag.

Ha még nem tette, iratkozzon fel a Media1 hírlevelére, hogy a jövőben ne maradjon le a legújabb tartalmainkról! Kövessen bennünket a Facebookon is, hiszen időnként exkluzív tartalmakat is közzéteszünk az oldalon!

További hírek és cikkek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Hadas Kriszta a Spektrum Home-on
Szóljon hozzá!