fbpx
a Tévézz Petivel YouTube-csatorna házigazdája

Tévézz Petivel! – egy új YouTube-csatorna szembeszáll Frei Tamás a mai magyar tévézést bíráló kijelentésével

A 21 éves egyetemista, Berecz Péter „Tévézz Petivel” című YouTube-csatornájával be akarja bizonyítani, nem igaz, amit a volt tévés műsorvezető, Frei Tamás mondott arról, hogy komoly, értelmes ember manapság nem néz tévét.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Berecz Péter, a Tévézz Petivel című YouTube-csatorna készítője televíziós műsorkészítő szakos hallgató a Színház és Filmművészeti Egyetemen, és ezzel párhuzamosan kommunikáció- és médiatudomány szakon is tanul az ELTE-n.

Új projektjét az ihlette, hogy Frei Tamás (a Frei Dosszié egykori műsorvezetője) nemrégiben D. Tóth Kriszta „Elviszlek magammal” című műsorában igencsak kritikusan fogalmazott a mai tévézéssel kapcsolatban:

„Ma már komoly, értelmes ember tévét nem néz” – mondta Frei, aki manapság a Café Frei hálózat tulajdonosaként ismert.

Berecz az Elviszlek magammal adását látva fejébe vette, hogy új csatornájával ezt az állítást megcáfolja, ezért minden pénteken 16 órakor bemutat egy olyan hazai vagy nemzetközi műsort, amelyről úgy gondolja, hogy megéri nézni.

Az első évadban 10 epizódot láthatnak a nézők. A műsorformátum alapja, hogy magyar televíziós műsor esetében felkeresi az alkotókat egy rövid interjú erejéig.

Az első rész nézői egyfajta felvezetésként röviden betekinthetnek a tévé mint a közbeszédet befolyásoló médium történetébe.

A második epizódban már látható volt az első interjú is: ezt Péter Hadas Krisztával készítette és a „Jön a baba” című műsorát mutatta be. Az interjú arra kereste a választ, hogyan élhetett meg ilyen sok évadot a műsor, mi lehet a produkció sikerének titka.

A következő epizód már szintén elérhető: ebben az RTL Klub a vendégeket megöregítő, maszkos beszélgetős műsoráról, az Életünk történetéről esik szó. Ebben a Tévézz Peti házigazdája Nyári Gáborral, a műsor kreatív producerével beszélget, aki sok érdekességet elárul.

Berecz Péter álma egyébként, hogy egyszer adásrendezőként dolgozhasson egy televíziónál, úgyhogy ha valaki, akkor ő tényleg nem osztja Frei Tamás véleményét, és hisz abban, hogy érdemes műsorokat készíteni.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Berecz Péter a Tévézz Petivel YouTube-csatorna házigazdája
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!