fbpx
A SuliLife című Mediaworks-kiadvány címlapja 2021. április 9-én este 7 órakor, Maruzsa Zoltán fotójával.

Kormánypárti politikusok fotóival a címoldalán elindult a KESMA középiskolásoknak szóló kiadványa, a SuliLife

A SuliLife című internetes újságot az Oktatási Hivatallal együttműködve valósította meg a kormánypárti sajtóholding.

Elindult pénteken a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó Mediaworks legújabb, SuliLife névre keresztelt portálja, mely egy, az Origón olvasható közlemény szerint

„a középiskolába készülő, a középfokú oktatásiintézmény-választás előtt álló fiataloknak és szüleiknek, valamint a már középiskolában tanuló diákok számára kíván segítséget nyújtani a pályaválasztásban az őket érintő és érdeklő tartalmakkal. „A SuliLife.hu egy sokszínű, közérthető, informatív és szórakoztató felület a fiatalok számára, mely kitűnő iránytűként szolgálhat az általános iskolától az egyetemig vagy a szakmaválasztásig.”

A SuliLife címlapján az induláskor két fideszes politikus, Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár és Orbán Viktor miniszterelnök fotója is látszódik, de Orbán Viktor fotójával rögtön kétszer is találkozhatnak a látogatók.

Maruzsa Zoltán fotója az „Érettségi 2021: Itt vannak a legfrissebb infók!” című íráshoz kapcsolódóan szerepel.  Nem kell sokat lejjebb gördíteni az „Ajánlott cikkek” részhez, ahol az első a „RENDKÍVÜLI: Megszületett a döntés az idei érettségi vizsgákról és az iskolák nyitásáról”, ahol az illusztráció Orbán Viktor miniszterelnök rádióinterjúja, ahol erről a témáról esett szó. Ez a kép ismétlődik meg a nyitóoldalon máshol is.

Orbán Viktor rádióinterjújával illusztrált írás a SuliLife című kiadvány címlapján.
Orbán Viktor rádióinterjújával illusztrált írás a SuliLife című kiadvány címlapján. Fotó: Media1

Az oldalon egyébként találhatók írások a földrajz érettségiről, az iskolák újranyitásáról, található történelem érettségi gyorstalpaló, írás az iskolapszichológusokról pályaválasztási tanácsadó és sok egyéb, például tesztek is.SuliLife

A Mediaworks korábban felsőoktatásban szereplőket célzó oldalt is indított Unilife néven. Az impresszum szerint a Sulilife főszerkesztője ugyanaz a Pintér Lívia, aki az Unilife-ot is vezeti.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások