fbpx
Hajdú Péter a Life TV-n lévő műsorában

Hajdú Péter elhalasztja a Premier TV elindítását

A Media1 információi szerint idén már nem indul el a Media Vivantis harmadik tévécsatornája, a Premier TV, amelynek elindítását idén év elején harangozta be Hajdú Péter. Megkérdeztük a vállalatot, miért döntöttek így.

Idén január 21-én jelentette be Hajdú Péter egy, az Origón megjelent interjúban, hogy az általa vezérigazgatóként irányított Media Vivantis Zrt. (ide tartozik a Life TV és az Ozone TV) hamarosan újabb, harmadik tévécsatornát indít. Azt is elmondta, hogy az új tévécsatorna szeptembertől lesz látható.

Hajdú az interjúban ugyanakkor részleteket nem árult el, így azt sem, hogy milyen tematikájú, milyen zsánerű lenne az új tévécsatorna. Később még annyi kiderült egy nyilvános adatbázisból, hogy a Media Vivantis Premier TV néven védett le egy márkanevet (ábrás védjegyet) a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál.

A Premier TV lehetséges logója
A Premier TV levédett logója

Lapunk azonban piaci forrásból megtudta, hogy a Media Vivantis idén mégsem indítja el a már beharangozott csatornát. Megkérdeztük erről a Kelemen Beatrix (Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó volt felesége) érdekeltségében lévő és tavaly május óta Hajdú Péter igazgatta médiavállalatot is, ahol írásban is megerősítették a Media1 információt arról, hogy mégsem indul az új tévéjük a kitűzött időpontban, de azt mondták, nem vetették el, hogy erre a későbbiekben sor kerül, ami azonban elképzelhető, hogy csak később történik meg.

A médiavállalat azt kérte, válaszát szó szerint is közöljük, íme:

„Amikor tavaly új csatorna indítását terveztük úgy kalkuláltunk, hogy portfólióbővítéssel érhetjük el a magunk számára kitűzött célt. A tervezettnél azonban kedvezőbben alakultak az eredmények: az első negyedév alapján azt látjuk, hogy mindkét jelenlegi csatornánkban, a Life TV-ben és Ozone TV-ben is megvan az a növekedési potenciál, ami ehhez szükséges.  A Media Vivantis megújítását a Life TV-vel kezdtük. Erre a csatornára a tavaly szép eredményekkel debütáltak – Bréking!, Összezárva Hajdú Péterrel – mellé folyamatosan érkeznek az új programok – Van életünk, Ébredj velünk – és csatlakoznak hozzánk kiváló televíziós személyiségek, hogy csak az elmúlt hét igazolásait említsük, például Bereczki Zoltán és Kovács Lázár. Az OzoneTV-vel kapcsolatban is konkrét terveink vannak, új műsorunk az Észak-Dél már ennek részeként került műsorra.
Ezzel együtt nincs elvetve az elképzelés, hogy harmadik csatornát indítsunk. Folynak az előkészületek, de elképzelhető, hogy az indulás nem ebben az évben fog megtörténni.”

További hírek találhatók a Media1.hu-n! Iratkozzon fel hírlevelünkre, Facebook-oldalunkra és RSS-csatornánkra!

Borító: Hajdú Péter a Life TV-n lévő műsorában
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások