fbpx
Árpa Attila az Apatigris című sorozatban

Árpa Attila váltja Kamarás Ivánt az Apatigris új évadában

Az RTL Magyarország közleménye szerint Kamarás Iván „más jellegű elfoglaltsága miatt” nem lesz látható az Apatigris folytatásában.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A középkorú ügyvéd, Artúr szerepét Árpa Attila alakítja, és egy hosszú utazást követően új emberként tér vissza a Labanc-család életébe az RTL Klub Apatigris című sorozatának új, második évadába.

Az új évadban egyébként kiemelt szerephez jut Schneider Zoltán, aki egy ügynökség vezetőjeként nehezíti meg az Apatigris (Scherer Péter) és legidősebb lánya (Rujder Vivien) életét.

Balázs Andrea egy kotnyeles titkárnő, míg Kovács Lehel (a Drága Örökösök Szappanos Kristófja) egy rezignált informatikus szerepében lesz látható.

Az RTL Klub Alvilág című sorozatának Milánja, Rajkai Zoltán is csatlakozik a sorozathoz. A már az előző évadban is szereplő Haumann Péterre fontos feladat hárul az új évadban, és tanácsokat ad a társkeresés útját járó Péternek.

Szintén visszatér a nagyszájú Kitti (Molnár G. Nóra), Szandra (Michl Juli) barátnőjét alakító Walters Lili pedig Laura (Schmidt Sára) és Gábor (Medveczky Balázs) életét bolygatja meg. Az új epizódban Mészáros Máté is felbukkan majd.

Az Apatigris második évadának első részét az RTL Most+ felhasználói február 21. óta már láthatják a neten, míg az RTL Klubon február 28-án 18:50-től vetítik majd az első epizódot.

Borítókép: RTL Sajtóklub
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!