fbpx
Készül Csernus Imre új műsora, a Doktor Csernus

Csernus Imre bevállalta: 10 év után visszatér a képernyőkre

A Media1 információi szerint az ismert pszichiáter új műsora kevesebb mint két hét múlva lesz látható először, és élőben, internetes műsorként sugározzák majd a 168.hu-n, ahol több más műsor elindításának előkészítése is zajlik.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Media1 információi szerint az egykoron a Bevállalja? című műsorával országosan híressé vált kiabálós pszichiáter, Csernus Imre már meg is egyezett Milkovics Pállal, a 168 Óra tulajdonosával, illetve a Brit Mediával, hogy Fiala Jánoshoz hasonlóan ő is élő, látható és interaktív műsort indít a 168.hu alatt – sőt: a közös munka előkészítését már el is kezdték, és Csernus új, Doktor Csernus című műsorának első adása február 23-án, 16:30-kor már képernyőre is kerül. Ezt követően minden héten kedden lesz látható.

Úgy tudjuk, még decemberben kezdte meg egy stábbal Csernus Imre és a 168.hu a közös munka előkészítését, majd a folyamatok különösen is felgyorsultak azután, hogy Fiala János az ATV-től és a Spirit FM-től való távozása után a 168 Óra internetes oldalánál kezdett el műsort vezetni, és Milkovics elégedetten fogadta az első nézettségi eredményeket. Milkovics ekkor úgy határozott, előrébb hozzák a Csernus-féle új műsor elindítását.

Lapunk úgy tudja, Csernus Imre új műsora a napokban megújult 168.hu mellett Facebookon és YouTube-on lesz látható, és a pszichiáter élőben beszélget majd a betelefonálókkal, valamint válaszol az e-mailben feltett kérdésekre is. A műsor a kérdezők problémáival, például a járvány miatti krízisekkel foglalkozik majd.

A műsor indulását igazolja a hozzánk került, borítóképünkön látható fotó is, melyet egy stábtag szivárogtatott ki lapunkhoz.

Egész nap lenne valamilyen műsor a 168.hu-n

Lapunk más forrásból megtudta azt is, hogy Milkovics terve az, hogy a 168.hu egész nap valamilyen műsort sugározzon, ezt már többeknek hangoztatta, és tárgyalásban van más ismert emberekkel is, hogy csatlakozzanak a 168.hu-hoz műsorkészítőnek. Úgy tudjuk, néhány embert a Klubrádiónál is megkeresett, ott azonban a rádió vezetése nem vette ezt jó néven.

A Media1 telefonon érte utol pénteken kora reggel Milkovics Pált, aki információinkat nem cáfolta, de azt mondta, a témáról most nem kíván nyilatkozni.

Ha valaki netán nem emlékezne, mi is volt a Csernus Imre-féle Bevállalja, itt az egyik rész a YouTube-ról.

Frissítés 12:44

Itt a hivatalos megerősítés a 168 Órától Csernussal és az egész napos műsorfolyammal kapcsolatban

Cikkünk megjelenése után több órával közleményben erősítette meg a Brit Media, a 168 Óra tulajdonosa a fent leírtakat.

Közleményükben azt írták, Csernus február 23-tól keddenként másfél órán át ad majd javaslatokat a kérdezők problémáira. Idézik Milkovics Pált, a Brit Media tulajdonosát, aki elmondta:

„Csernus Imre, amellett, hogy kiváló a szakmájában, ikonikus alakja a magyar médiának is. Amikor Imrével megállapodtunk, hosszan beszélgettünk arról, hogy mi lenne a visszatérésének legmegfelelőbb formátuma, időpontja. Nem volt kérdés, hogy a generációk óta nem látott válságban mielőbb szükség van egy olyan hangra, akiben lehet bízni, tanácsai útmutatást jelentenek egy sokaknak jelenleg kilátástalan világban.  A 168 óra megújult odalán, a 168.hu-n ez egy újabb lépés annak megvalósítása felé, hogy egy egésznapos műsorfolyamot biztosítsunk az olvasóknak, nézőknek és hallgatóknak.”

Közleményében a 168 Óra megemlítette: Csernus Imre, bár az utóbbi időben visszavonult a kamerák elől, mint pszichiáter folyamatosan aktívan tevékenykedik. Rendszeresen tart terápiás beszélgetéseket pácienseinek, és tart online előadásokat különböző témákban. Az utóbb időszakban segítette a női vízilabda-válogatottat a mentális felkészülésben, kávézója megnyitásával pedig az Én kinyitok! mozgalom egyik megszólalójává vált.

Csernus Imre
Csernus Imre

„Ezt a műsort nem csak én, a nézők, hallgatók is alakítják kérdéseikkel, problémáikkal. Amit viszont már most szeretnék leszögezni, hogy a válaszaim ajánlások, nem pedig receptek vagy megoldások. A műsort pedig csak olyan mértékben szerkesztjük, amennyire minimálisan szükséges, a rendelkezésre álló időbe igyekszem hétről hétre minél több kérdésre, problémára válaszolni, ajánlásokat tenni”

– mondta el dr. Csernus Imre.

További hírek és cikkek találhatók a Media1.hu-n! Iratkozzon fel hírlevelünkre, RSS-hírfolyamunkra, kövessen bennünket a Facebookon, vagy csak tegye be a media1.hu-t a kedvencek közé a böngészőjében!

Borító:  Készül Csernus Imre új műsora, a Doktor Csernus
Szóljon hozzá!