fbpx
A 168 Óra új (balra) és régi külseje (jobbra)

Megújult a 168 Óra hetilap és a 168ora.hu

A nyomtatott újság címlapját ezentúl magyar képzőművészek készítik. Változott a papír minősége és a lap belül is merőben új külsőt kapott. Az online portál új nevet is kapott.

A 168 Óra hetilap megújulását még tavaly októberben beharangozta a lapot kiadó Telegráf tulajdonosa, a Brit Media, mostanra vált ennek eredménye kézzelfoghatóvá.

A megújult 168 Óra borítóján egy rakétaként feltűnő vakcina látható.

A megújult 168 Óra borítója
A megújult 168 Óra borítója

A hetilap borítóján kívül a tördelés, a layout, valamint a papír és a méret is megváltozott. A címlapot ezentúl magyar képzőművészek készítik, akik a címlapsztorihoz kapcsolódó, önállóan is működő alkotásokat készítenek. A grafikák nem csak egy helyen jelennek meg: animációk is készülnek belőlük.

„Riportok, interjúk, gazdasági sztorik, elemzések, tárcák, novellák, versek. A megújult 168 Óra szerzői a legváltozatosabb műfajokban írhatják meg a cikkeiket és véleményüket, de egy dolgot minden esetben szem előtt kell tartaniuk: elsősorban élményt kínálunk, aktuális és érdekes olvasmányokat. Az új külső ellenére az alapállás nem változik: továbbra is kritikus, az emberi jogok és a szabadság, valamint a saját értékeink mellett kiálló lapot kívánunk írni” – mondta el a hetilap tartalmi változásaival kapcsolatban Makai József, a 168 Óra megbízott főszerkesztője.

Az ugyancsak megújuló 168ora.hu többek között élő videós közéleti műsorokkal és közismert műsorvezetőkkel jelentkezik, valamint itt közlik a friss híreket, videókat, míg a hetilappal a kiadó egyfajta „kivételes olvasmányélményt” kíván nyújtani. A168ora.hu ezentúl 168.hu néven működik tovább. A napi híreken kívül egy 12 órás élő műsorfolyam is fut majd a felületen, amelynek csak az első eleme Fiala János Keljfeljancsi című műsora.

  • A 168 Óra megújulásának főmunkatársai:
  • Zimmermann Zsolt, művészeti vezető
  • Makai József, főszerkesztő
  • Trencséni Dávid, hírigazgató
  • Keresztesi Péter, vezérigazgató-helyettes
  • Milkovics Pál, tulajdonos ügyvezető

Borítóképünkön felül jobbra a lap régi, balra az új külseje látható.

További hírek és cikkek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: A 168 Óra új (balra) és régi külseje (jobbra). Fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások