fbpx
Az RTL Magyarország székházának egyik felirata

Hétfőtől újra átalakulnak az RTL Klub estéi

Napi műsorként elkezdik sugározni A mi kis falunk című sorozat ismétléseit, későbbre kerül a New Amsterdam és éjfél utánra a Barátok közt.

A néhány nappal ezelőtt életbe léptetett műsorváltoztatás után az RTL Klub a jövő héttől újabb módosításokat hajt végre műsorrendjén – írja a SorozatWiki. Az oldal feltételezése szerint a változtatások oka az lehet, hogy a TV2 vált januárban főműsoridőben a legnézettebb tévécsatornává, köszönhetően az Exatlon Hungary című sportvetélkedő új évadának sikerének.

Az RTL Klub válaszként az egyik erős fegyverét veti be: úgy döntött, napi gyakorisággal elkezdeni leadni újra A mi kis falunk című nagy sikerű sorozatát, a legelejéről.

A jövő héten, február 1-jétől életbe lépő új műsorrendben, hétköznap esténként a Fókusz továbbra is 18:50-kor kezdődik majd és ezúttal a Keresztanyu című új saját gyártású sorozat időpontjához sem nyúlnak, mint pár napja, tehát marad 19:55-ös kezdéssel a csatornán, de hétfőtől minden hétköznap 21:10-kor már A mi kis falunk ismétlései lesznek az RTL Klub képernyőjén, nem pedig a New Amsterdam, mely egy órával későbbre, 21:10-ről 22:10-re kerül át.

A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete
A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete

Hiába volt képernyőn korábbi kezdéssel, mostanában megint egészen rosszul szerepel a Barátok közt, ezért az RTL Klub ezt megelégelve úgy döntött, a néhány hónap múlva megszűnő szériát az eddigi 22:20-as kezdési időpontból újra éjszakára, 0:25-re száműzi. A BK rajongótábora számára fontos lehet, hogy a délutáni adást egyébként változatlanul 17:05-kor láthatja, illetve választhatják az RTL Most internetes szolgáltatást is, ha egyik vetítési időpont sem megfelelő számukra.

23:20 körül lesz a Házon kívül, a XXI. Század, illetve az RTL Híradó késő esti kiadása.

További hírek találhatók a Media1-en! Feliratkozhat RSS-csatornánkra és hírlevelünkre vagy követheti a Media1 híreit a Facebookon is, hogy ne maradjon le a média világának történéseiről.

Borító: RTL Klub felirat az RTL Magyarország székházában. Fotó: Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások