fbpx
Magyar Hang Plusz

Fizetőssé váltak a Magyar Hang egyes internetes tartalmai

Magyar Hang Plusz néven vezették be a fizetőkaput a prémium tartalmakra.

A fizetőkaput szombaton kapcsolták be a Magyar Hang Online-on, azaz a hang.hu-n. A paywall mögé azokat a tartalmakat helyezik, amelyeket az átlagosnál nagyobb újságírói munkával készítenek el. Ilyenek az ország- és világjáró riportok, az interjúk, a közéleti elemzések, illetve mindaz, amit a Magyar Hangot megkülönbözteti más lapoktól.

További, a Hang.hu-val kapcsolatos újdonság, hogy a közösségépítés jegyében mostantól számos cikk alatt fórum érhető el, de kizárólag a Magyar Hang Plusz előfizetői számára. A hozzászólás fizetőssé tételével a kiadónak az is a célja, hogy a trollokat, azaz azokat, akik csak provokálni, a közösséget megzavarni járnak az oldalra, távol tartsa és érdemi vitákat indíthasson. Azt ígérik, hogy a szerzői cikkek alatt a Magyar Hang munkatársai is reagálnak az érdemi felvetésekre, hozzászólásokra.

A Magyar Hang fizetőkapus szolgáltatásért havi 1490 forintot kérnek.

A napokban vezetett be prémium tartalmaira fizetőkaput az Mfor-Privátbankár lapcsalád is. A magyar online médiában egyre sokasodó fizetőkapukról is beszélgetünk a Media1 hétfő esti adásában vendégeinkkel, Pásztor Andrással, az Mfor.hu ügyvezetőjével és Baka F. Zoltánnal, a Privátbankár főszerkesztőjével.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások