fbpx
Németh Ádám, a Tv2 Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című műsorának kreatív producere

Távozik a TV2 legfontosabb showműsorainak felelőse

Németh Ádám, a TV2 Média Csoport egyik legfontosabb kreatív producere, aki olyan kiemelt műsorokért felelt mint például a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada, 14 év csatornaközeli és 7 év a tévétársaságnál töltött munka után távozik.

A kreatív producer távozásáról elsőként beszámoló sorozatwiki.hu-nak Németh Ádám azzal indokolta a TV2-től történő távozását, hogy új kihívásokat keres, és kihangsúlyozta, hogy saját elhatározásából alakult így, illetve köszönetet mondott az elmúlt 14 évért.

Németh olyan produkciókért felelt mint például A Nagy Duett, a Kismenők, a Sztárban sztár leszek, a Sztárban sztár + 1 kicsi, a Csak show és más semmi, vagy legutóbb a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című nagyszabású álarcos show. (Utóbbi műsor felelőseként nyilatkozott is a Media1-nek tavaly.)

A TV2 a sajtóosztályán keresztül is kifejezte köszönetét Némethnek, amiért éveken át hozzájárult a tévétársaság eredményeihez.

A SorozatWiki felidezte: Németh Ádám 2007-ben került a TV2 közelébe, először a legnagyobb műsorgyártójukhoz, az Interaktív Kft.-hez, ahol magazinoknál volt szerkesztő-riporter, majd 2009-tól szerkesztőként, később felelős szerkesztőként dolgozott szórakoztató jellegű műsorokon. 2013-ban immár külsős kreatív főszerkesztőként Az ének iskolája és a Sztárban sztár első évadain volt fontos stábtag. 2014-től a TV2 alkalmazásában kreatív producerként vette át az utóbbi két műsor irányítását. A következő években lett a hírünk elején már megemlített, a csatorna nézettsége szempontjából kiemeltnek számító tévéprodukciók felelőse. 2018 óta TV2 Csoportnál senior kreatív producer volt és ebben a pozícióban felelt a tévétársaság nagyszabású showműsorainak többségéért.

Németh Ádám a TV2 egyik legsikeresebb kreatív producerének számított: a Kreatív című kommunikációs szakújság évenként elkészített legsikeresebb műsorkészítő kreatív vezetői toplistáján többször is a második és harmadik helyen végzett, de a Televíziós Újságírók Díján és egyéb díjátadókon is számos alkalommal nyertek műsorai.

„Nagyon hálás vagyok és köszönettel tartozom a TV2-nek az elmúlt 14 évért. Az ott töltött idő alatt remek embereket és szakembereket ismerhettem meg, sokukkal közülük baráti lett a viszonyom. Végigjártam a szakmai ranglétrát és a saját területemen a csúcsra értem. Ehhez természetesen szükségem volt olyan remek kollégákra, akikkel egy csapatként, még a legnehezebb időszakban is profi minőségű és sikeres produkciókat készítettünk. Ezúton is szeretném megköszönni mindannyiuk munkáját, valamint hálás vagyok azon képernyősöknek is, akik műsorvezetőként és zsűritagként mindig a maximális tisztelettel és bizalommal álltak felém és így számtalan felejthetetlen percet töltöttünk együtt, miközben dolgoztunk. Saját elhatározásomból úgy döntöttem, hogy új kihívásokra és feladatokra vágyom, ezért távozom a TV2-től. További sok sikert kívánok a csatornának és az ott dolgozóknak!”

– mondta Németh Ádám a távozást közlő lapnak.

További hírek találhatók a Media1-en! Értesülhet a  híreinkről a Facebookon, hírlevéllel vagy RSS segítségével is!

Borító: Németh Ádám, a Tv2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című műsorának kreatív producere. Fotó: TV2 / Media1-archív
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások