fbpx
Telekom

Változás a Magyar Telekom csatornakínálatában

A Hatoscsatorna és a Fix.Tv helyére a telekommunikációs cég döntése értelmében egyházi csatornák kerülnek a szolgáltatónál. Más változás is van.

A Fix.TV valamint a Hatoscsatorna helyét a Magyar Telekom televíziós (IPTV) kínálatában az Apostol TV és a Pax TV nevű egyházi csatornák veszik át – derül ki a Hatoscsatorna honlapjáról.

A két említett tévécsatornán kívül kikerül a Magyar Telekom műholdas televízió szolgáltatásának kínálatából a History2 és RTL Spike is (ez utóbbit a csatornát eddig működtető ViacomCBS teljesen kivezette a hazai piacról), viszont a vállalat elérhetővé teszi a D1 TV-t.

A Hatoscsatorna egyébként más kábeltelevíziós szolgáltatók körében továbbra is elérhető lesz, ilyen többek között a DIGI, a Vodafone Magyarország (az egykori UPC Magyarország), a PR Telekom és a Vidanet, továbbá a csatornát online is követhetik az érdeklődők a www.hatoscsatorna.hu oldalon keresztül.

Az említett tévécsatornák az alábbi műholdas szolgáltatásra vonatkozó díjcsomagokból kerülnek ki:

  • Családi
  • Családi + HD
  • Szuper Családi HD
  • Sat Szuper Családi HD 201809
  • Sat Szuper Családi HD 201909
  • Sat Szuper Családi HD 202009

Kivonat a Magyar Telekom tájékoztatójából

Változások az IPTV szolgáltatás tekintetében

Az IPTV hálózaton nyújtott IPTV Alap 202009 díjcsomagból kikerül az RTL Spike csatorna, a TV4 HD csatorna pedig elosztásra kerül, a Szuper Családi HD 202009 és Szuper Családi Mozi 202009 díjcsomagokból kikerülnek a FIX TV, Hatoscsatorna, HISTORY2 és RTL Spike csatornák, a TV4 HD, Film4 HD, Apostol TV, PAX illetve D1 TV csatornák pedig elosztásra kerülnek.

Változások a műholdas szolgáltatás tekintetében

A műholdas (SAT) televízió hálózaton nyújtott 2017. október 20. napján lezárt Családi, Családi + HD és Szuper Családi HD, Sat Szuper Családi HD 201809, Sat Szuper Családi HD 201909 és Sat Szuper Családi HD 202009 díjcsomagokból kikerülnek a FIX TV, Hatoscsatorna, HISTORY2 és RTL Spike csatornák, az Apostol TV, PAX és D1 TV csatornák pedig elosztásra kerülnek.

További hírek a olvashatók a Media1.hu-n!

Borítókép: Telekom-felirat egy épületen. Fotó: Mika Baumeister, Unsplash
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások