fbpx
Test&Lélek

Csöndben eltűnt a kormánypárti médiaóriás egyik lapja a sajtópiacról

Egy ideje nem jelenteti meg a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó Mediaworks Hungary lapkiadó a Test&Lélek című lapot.

Hogy történt valami a Fidesz-közeli médiavállalat Test&Lélek című lapjával, az úgy derült ki, hogy a Mediaworks honlapját nézegetve észrevettük, hogy az ott lévő terméklistából szőrén-szálán eltűnt a magazin, a terméket bemutató aloldal korábbi internetes címébe pedig odakerült a trashed (azaz kukázva) kifejezés, ami arra utal, hogy törölték a termék adatlapját: https://mediaworks.hu/products/testlelek-2__trashed-912/.

Felhívtuk a Mediaworksöt is, hogy hogyan juthatnánk hozzá a laphoz, de ott az ügyfélszolgálat munkatársa sem sokat tudott a lapról, de azt mondta, feltételezése szerint szünetel.

A magazin pszichológiával, családdal és egyéb bensőséges témákkal foglalkozott.

A Test&Lélek lapszáma legutóbb 2020 márciusában jelent meg. A magazint korábban negyedévente adták ki, vagyis már több lapszám megjelenése is elmaradt.

A magazin hivatalos Facebook-oldalán egyébként 2020. május 22-én jelent meg az utolsó bejegyzés, de ebben egyetlen szót sem ejtettek a lap megszűnéséről vagy szüneteltetéséről.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások