fbpx
DiscoveryPlus

Discovery+ néven streamingszolgáltatást indít a Discovery

A streamingszolgáltatás az első évben huszonöt országban lesz elérhető.

A Discovery+ kínálatában megtalálható lesz a Discovery márkáinak és partnereinek, például a BBC, az A&E és a Group Nine produkcióinak több mint 55 ezer epizódja, valamint az Eurosport tartalmai, köztük az olimpiai közvetítések is.

A szolgáltatás 2021. január 4-én indul, elsőként az Amerikai Egyesült Államokban. Használható lesz otthoni környezetben és mobilon is. Elérhetők lesznek a HGTV, a Food Network, a TLC, az ID, az OWN, a Travel Channel, a Discovery Channel és az Animal Planet egyes tartalmai is, mintegy 2500 cím.

A streamingszolgáltatásban életmód, emberi kapcsolatok, otthon és főzés, valós rejtélyek és bűnesetek, paranormális világ, kaland, természet, tudomány, technológia és környezetvédelem, valamint dokumentumfilm kategóriában is lesznek elérhető tartalmak.

A Discovery+ egyébként elsőként fűzi össze egy csokorba az A&E, a The History Channel és a Lifetime legnépszerűbb tartalmait a Discovery márkákkal.

Megtekinthetők lesznek a BBC természettudományi tartalmai is, beleértve Sir David Attenborough sorozatát, a The Mating Game-et, illetve a Bolygónk, a Föld (Planet Earth) és A kék Bolygó (Blue Planet) sorozatokat, valamint a digitális The Dodo márkát is.

A Discovery+ Európában tartalmazza majd az Eurosport sportágkínálatát is: a tenisz Grand Slam versenyeket, a kerékpáros Grand Tourokat, az autósportot, a futballt és a téli sportokat. A jövő évi tokiói olimpiai játékokat is lehet majd követni az újítás révén.

VoD-szolgáltatást indított az Antenna Hungária | Media1

A Central Médiacsoport 2021-re a koronavírus okozta válságra reflektálva és a megváltozott olvasói szokásokat figyelembe véve tartalomgyártási központokat hozott létre, és a magazinok esetében integrált tartalomkészítésre áll át.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások