fbpx
Szívszakadtig

Népszerű Pintér Béla-darabbal bővül tovább az online színházi kínálat

A díjnyertes Szívszakadtig, Pintér Béla és Társulata egyik legnépszerűbb és több díjjal is elismert előadása most a COVID-19 korlátozások ellenére újra látható lesz, köszönhetően egy internetes közvetítésnek.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Szívszakadtig című darabot 2017-ben mutatták be a Szkénében és hűen képviseli Pintér Béla főbb stílusjegyeit. A legelszálltabb gegektől juttatja el a nézőt a katartikus tragédiáig. Az előadás egyaránt elnyerte a Thealter közönségdíját és a Színikritikusok legjobb férfi epizódszereplőknek szánt díját is. Ez utóbbit Friedenthal Zoltán érdemelte ki, aki két szerepben is látható a produkcióban.

A műsorról lekerült előadás december 6-án és 9-én lesz elérhető este 7-től egészen éjfélig, így még kezdés után is be lehet csatlakozni, ugyanakkor a pár órás időintervallum révén megmarad a helyszíni előadások esemény jellege is. Az előadást négy kamerával rögzítették, így minőségi élményre számíthatnak a nézők.

Jelenet a Szívszakadtig c. darabból
Jelenet a Szívszakadtig c. darabból

A jegyeket a Jegy.hu online rendszerén keresztül lehet beszerezni. A portál mögött álló InterTicket gyorsan reagált a pandémia miatti korlátozásokra és meglévő jegyrendszerét kiegészítette egy új, online eseményekre fejlesztett felülettel is, amely egyaránt kínál élőközvetítéseket és felvételeket is. A felületen több mint száz produkció érhető el, köztük olyan népszerű budapesti színházak előadásai is mint az Átrium, a Pesti Magyar Színház vagy a Budapest Bábszínház, neves vidékiek is, mint a Pannon Várszínház vagy a Békéscsabai Jókai Színház, de ugyanitt megnézhetjük a Zeneakadémia, a Tudományos Stand Up, a Budafoki Dohnányi Zenekar vagy éppen a Fővárosi Nagycirkusz és Boggie produkcióit is.

A koronavírus miatt több színház is internetes közvetítéssel próbálkozik kultúrát közvetíteni és nem utolsósorban túlélni ezt a mindenki számára nehéz időszakot.

Kultúra COVID idején: indul a SzínházTV | Media1

A Central Médiacsoport 2021-re a koronavírus okozta válságra reflektálva és a megváltozott olvasói szokásokat figyelembe véve tartalomgyártási központokat hozott létre, és a magazinok esetében integrált tartalomkészítésre áll át.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: üres színházi székek. Fotó: Kilyan Sockalingum / Unsplash
Szóljon hozzá!