fbpx
A TV2 Farm VIP műsora

Új műsort indít a TV2 a Farm VIP után, változik a csatorna műsorrendje

A Farm VIP című kalandreality után közvetlenül következő kísérőműsor a világhírű Farm, ahol élünk című amerikai családi-western-dráma nevére hajazva Farm, ahol éltünk címmel indul.

A hétfőtől induló és minden hétköznap este jelentkező Farm, ahol éltünk című műsorban addig még nem hallott kulisszatitkokkal, váratlan szembesítésekkel és lezáratlan konfliktusokkal találkozhatnak azok, akik épp a TV2-t nézik.

A Farm VIP című kalandreality-hez kapcsolódó kibeszélőműsorban Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti gazda szemtől szemben fogja faggatni a szereplőket este 10 után 5 perccel, azaz közvetlenül a 20:35-kor kezdődő Farm VIP adása után.

Az első adás vendégei a piros csapatból Vasvári Vivien és Ambrus Attila lesznek, míg a sárgákat ezúttal Horváth Éva és Terecskei Rita képviseli majd. Az érintettek többek között a hétfői lakóhely-csere nehézségeiről, személyes tapasztalatairól is mesélnek majd.

Mint arról beszámoltunk, a Farm VIP a teljes lakosság (4+) körében az előző hét legnépszerűbb tévéműsora volt, míg a kereskedelmileg kiemelten fontos 18-49-es korcsoportban a harmadik legnépszerűbb műsor volt, így érthető, hogy a TV2 egy kísérőműsorral megpróbálja egy kísérőműsorral tovább fenntartani az érdeklődést.

Ezekkel a tévéműsorokkal múlatják az időt a magyarok az esti kijárási tilalom alatt | Media1

A koronavírus-járvány terjedésének magyarországi felgyorsulása miatt múlt hét szerda óta a korábbi 22 helyett már 20 órától megkezdődik a másnap reggel 5-ig tartó kijárási tilalom. Mindenkinek haza kell érnie 20 óráig, kivéve persze azokat, akiknek este is dolgozniuk kell, illetve bizonyos egyéb eseteket leszámítva. De vajon mit kezdenek otthonaikban a kijárási tilalom alatti estéken a magyarok?

A TV2-vel függ össze az a hír is, hogy a csatornát működtető médiavállalatban új tulajdonos jelent meg, méghozzá az egyik jelentős műsorgyártó partnerük vált részvényessé.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS-csatornánkra itt, hírlevelünkre itt, Facebook-oldalunkra itt lehet feliratkozni.

Borító: A TV2 Farm VIP műsora. Fotó: TV2
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások