fbpx
EUrologus

Az indexesekkel álltak fel, de nem a Telexnél folytatja az EUrologus csapata

A HVG-hez igazol az uniós szakblog. A Media1-nek azt is elmondták, miért pont oda és nem a többiekkel a Telexhez.

A távozó munkatársakkal együtt az EUrologus uniós szakblog csapata is búcsút intett az Indexnek, azonban ők nem a Telexnél, hanem a HVG-nél folytatják a munkát. Az EUrologus újságírói nem voltak az Index alkalmazásában, de cikkeik a külpolitika rovat részeként jelentek meg.

A hvg.hu-n már be is jelentették, hogy az EUrologus cikkeivel a jövőben a HVG hetilapban, a hvg.hu-n és a hvg360-on találkozhatnak az olvasók. Az uniós szakblogot 2012 őszén három brüsszeli EU-geek alapította, hogy a Tumblr – 444.hu – Index.hu utat bejárva 2020 októberétől a HVG-n folytassák.

A Media1 érdeklődésére Folk György társalapító azt mondta:

„Nagyon drukkolunk a Telex-nek, és sok sikert kívánunk a csapatnak. Egy erős Telex jót tesz a magyar nyilvánosságnak. Az EUrologus a kiadványunk és működésünk stabilitása érdekében döntött úgy, hogy végül mégis a HVG ajánlatát fogadja el”

A hvg.hu-n megjelent tájékoztatás szerint a most induló együttműködésről Nagy Iván Zsolt, a hvg.hu és a hvg360.hu felelős szerkesztője úgy nyilatkozott:

„A HVG hetilap, a hvg.hu és a most egyéves HVG360 eddig is kiemelt témaként kezelte az Európai Unióval, a közösség intézményeivel, ezek döntéseivel összefüggő kérdéseket. Minden platformunknak megvolt ebben a szerepe, így pedig nemcsak követtük a híreket, de igyekeztünk ezeket mind szélesebb összefüggésben tárgyalni, feltárni a folyamatok hátterét, ezekből kiindulva pedig már előre nézni. Meggyőződésünk szerint ez erősödik most az EUrologus csapatának leigazolásával.”

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások