fbpx
Az ATV Spirit a Sprit FM műsorai számára kialakított új díszlete

Nem alakul át az ATV Spirit sorozatcsatornává

Tévesen következtetett az ATV Spirit átalakulására az egyik internetes oldal.

Nem alakul profiltiszta sorozatcsatornává az ATV Spirit – mondta el a Media1 érdeklődésére Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója.  Németh S. Szilárd, pontosítva az ezzel kapcsolatban az egyik, tévés sorozatokkal foglalkozó oldalon tegnap megjelenteket, elmondta:

mindössze arról van szó, hogy októberben több prémium sorozatot is képernyőre tűz az ATV Csoport ezen csatornája, és ebből vont le messzemenő következtetéseket az oldal.

A vezérigazgató hozzátette: ezután is jelentkeznek beszélgetőműsorok, talkshow-k és más műsorok az ATV Spiriten.

Szombaton a SorozatWiki azt írta: októbertől sorozatcsatornává válik az ATV Spirit. Erre az alapján következtettek, hogy október 1-je óta minden hétköznap 21:10-kor látható a gátlástalan Frank Underwoodról szóló Kártyavár első évada, valamint az ATV Spiriten szintén elseje óta, hétköznap esténként 22:20-kor jelentkezik a SIX című katonai sorozat, és október 4-én, vasárnap éjjel, 00:05-kor jön a Navy Seals: Amerika elit harcosai című dokumentumszéria is.

Megemlítették továbbá, hogy a csatorna a régi, klasszikus sorozatok fanatikusait is igyekszik megszólítani a 18:35-kor kezdődő, Tom Selleck főszereplésével készített Magnummal, amelyet a Columbo követ, minden hétköznap 19:40-kor. Megemlítették azt is, hogy szeptember 12. óta, minden vasárnap 22:55-kor jelentkezik a Nagy Katalin című angol drámasorozat az ATV Spiriten, amelyet október 11-től a Feketelista című krimi vált majd. A James Spader és Megan Boone főszereplésével készült produkciót az első résztől kezdve vetítik a csatornán. A Nagy Katalin egyébként az ATV-n is látható, minden szombaton 23:50-kor, a Feketelista pedig október 10-től jön a tévéadóra, ugyanebben az időpontban.

Az ATV Spirit tavaly januárban indult az ATV Csoport kettes számú tévécsatornájaként.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások