fbpx
Az ATV Spirit a Sprit FM műsorai számára kialakított új díszlete

Nem alakul át az ATV Spirit sorozatcsatornává

Tévesen következtetett az ATV Spirit átalakulására az egyik internetes oldal.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Nem alakul profiltiszta sorozatcsatornává az ATV Spirit – mondta el a Media1 érdeklődésére Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója.  Németh S. Szilárd, pontosítva az ezzel kapcsolatban az egyik, tévés sorozatokkal foglalkozó oldalon tegnap megjelenteket, elmondta:

mindössze arról van szó, hogy októberben több prémium sorozatot is képernyőre tűz az ATV Csoport ezen csatornája, és ebből vont le messzemenő következtetéseket az oldal.

A vezérigazgató hozzátette: ezután is jelentkeznek beszélgetőműsorok, talkshow-k és más műsorok az ATV Spiriten.

Szombaton a SorozatWiki azt írta: októbertől sorozatcsatornává válik az ATV Spirit. Erre az alapján következtettek, hogy október 1-je óta minden hétköznap 21:10-kor látható a gátlástalan Frank Underwoodról szóló Kártyavár első évada, valamint az ATV Spiriten szintén elseje óta, hétköznap esténként 22:20-kor jelentkezik a SIX című katonai sorozat, és október 4-én, vasárnap éjjel, 00:05-kor jön a Navy Seals: Amerika elit harcosai című dokumentumszéria is.

Megemlítették továbbá, hogy a csatorna a régi, klasszikus sorozatok fanatikusait is igyekszik megszólítani a 18:35-kor kezdődő, Tom Selleck főszereplésével készített Magnummal, amelyet a Columbo követ, minden hétköznap 19:40-kor. Megemlítették azt is, hogy szeptember 12. óta, minden vasárnap 22:55-kor jelentkezik a Nagy Katalin című angol drámasorozat az ATV Spiriten, amelyet október 11-től a Feketelista című krimi vált majd. A James Spader és Megan Boone főszereplésével készült produkciót az első résztől kezdve vetítik a csatornán. A Nagy Katalin egyébként az ATV-n is látható, minden szombaton 23:50-kor, a Feketelista pedig október 10-től jön a tévéadóra, ugyanebben az időpontban.

Az ATV Spirit tavaly januárban indult az ATV Csoport kettes számú tévécsatornájaként.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!