fbpx
Vágó Piros rádiós műsorvezető a Hazai Vadászban

Vágó Piros ismét visszatér a rádiózáshoz

Az egyetlen országos kereskedelmi rádióban, a Retro Rádióban jelentkezik új gasztro témájú műsorral a híres női rádiós műsorvezető.

Vágó Piros három év után a Retro Rádióban lesz hallható szombatonként – számolt be róla a Blikk egy mai rádióbeszélgetés nyomán.

A már említett rádióban Abaházi Csaba vendége volt a rádiós műsorvezető, és a beszélgetés során elárulta, hogy október 3-tól ő fogja vezetni a Rádiókonyha Vágó Pirossal  című rádióműsort.

„Olyan volt, mintha hazamentem volna, mégis izgul az ember, amikor egy ilyen hallgatótáborral bíró rádióba megy be. Jó volt Csabival találkozni, látszik rajta, hogy jól érzi magát ezen a helyen”

– nyilatkozta a bulvárlapnak Vágó Piros, aki egyúttal az is elárulta, hogy ez az újítás nem veszélyezteti Dévényi Tibor munkáját.

„A felmondásom után egy éven belül lett volna lehetőségem visszatérni, több alkalom is kínálkozott, de én nem vagyok az a típus, aki nem tud létezni a rádió nélkül. Jól elvoltam eddig is, de most egy olyan feladat talált meg, amelybe szívesen belevágok. A felmondás után gasztróval foglalkoztam, és hogy most ezt össze tudom hozni a rádiózással, számomra”

– tette hozzá.

A Retro Rádiótól nemrég felmondott Klamancsek Krisztián műsorvezető. A Media1 úgy tudja, Vágó Piros érkezése ezzel van összefüggésben. Klamancsek arra hivatkozva távozott, hogy szerinte a rádió süllyedő hajóvá vált.

Vágó Piros 1999 és 2009 között a Danubius Rádió, majd a Danubius megszűnését követően 2016. novemberéig a Class FM, azután 2017 decemberéig a Sláger FM műsorvezetője volt.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Borítókép: Vágó Piros nyilatkozik a Hazai Vadász című műsorban. Fotó: YouTube
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások