fbpx
A TV2 Mintaapák című sorozata

Koronavírusos a TV2 Mintaapák című sorozatának több stábtagja

A COVID-19 fertőzés miatt átmenetileg leállítják a Mintaapák című sorozat forgatásait
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A TV2 Média Csoport sajtóosztályának csütörtök délutáni tájékoztatása szerint koronavírus-fertőzés miatt előreláthatólag néhány napig szünetel a Mintaapák című sorozat forgatási munkálata.

„A Mintaapák stábjában is felbukkant a koronavírus fertőzés, így néhány napra felfüggesztjük a sorozat forgatásait, mert a tesztelések alkalmával a közreműködők között több pozitív esetet is találtunk. A további terjedés elkerülésének érdekében döntött így közösen a TV2 és az IKO Műsorgyártó” – közölte a TV2 sajtóosztály.

A TV2 hozzátette: a fertőzésben érintetteket izolálták és a forgatási rendet átszervezik.

Hangsúlyozták, hogy a forgatás felfüggesztése a sorozat képernyőre kerülését nem befolyásolja, a nézők továbbra is láthatják az újabb epizódokat minden hétköznap este. Végül a megbetegedett munkatársaknak a sajtó útján is jobbulást kívántak.

A napokban az RTL Klub Barátok közt és Keresztanyu című produkcióinak stábjában is felbukkant a koronavírus, a Barátok köztnél már második alkalommal. Szintén COVID-os személyeket találtak az Index.hu munkatársai között. Korábban a Konyhafőnök VIP című gasztroműsor forgatását is hasonló okok miatt kellett leállítani. Liptai Claudia, az RTL Klub A Tanár című sorozatának stábtagja is fertőzést kapott, de a műsor forgatása amúgy is épp szünetelt.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A TV2 Mintaapák című sorozata. fotó: TV2 sajtószoba. A kép illusztráció!
Szóljon hozzá!