fbpx
A karantén zóna

Főszerepet kap A Karantén Zónában Pásztor Erzsi – a nézők fizethetik a taxiját

Az öt történetet elmesélő magyar szkeccsfilm forgatása szeptemberben kezdődik, a premier jövő tavaszra várható. A film stábjához már 70-en csatlakoztak.

A Karantén Zóna című magyar szkeccsfilm öt, misztikus, gyakran groteszkbe hajló történetet mesél el a mostanra mindenki által jól ismert kényszerű bezártság, a koronavírus világjárvány miatti karantén állapotáról.

A sztorik helyszíne öt városi lakás, ahol nincs kert, sem erkély, csak a falak és az általuk behatárolt szűk tér. Az alkotókat az foglalkoztatja, hogy ez az új élethelyzet milyen hatással van az emberi kapcsolatokra, a testre és pszichére.

A film részben az alkotók saját költségvetéséből, részben pedig közösségi finanszírozásból készül. Utóbbihoz kapcsolódóan a kampány tegnap, szeptember 7-én indult el a StageHive-on.

A kampány első fázisában (szeptember 7-28. között) a készítők 600 ezer forint összegyűjtését célozzák meg, amit – megfogalmazásuk szerint – a kompromisszumok nélküli technikai megoldások kivitelezésére és a megfelelő forgatási körülmények megteremtésére fordítanának.

A kampányhoz egy videót is készítettek, melyben Pásztor Erzsi, a Szomszédok egykori emblematikus szereplője is támogatásra buzdítja a nézőket.

Zsótér Indi Dániel, író-rendező, Vida Orsolya forgatókönyvíró és Dimeth Balázs Ferenc, Aranyszem-díjas operatőr már május óta készíti elő A Karantén Zóna megvalósítását. A stáb már közel 70 fősre bővült.

Az első rész forgatását – megfelelő biztonsági intézkedések mellett – szeptemberben kezdik Pásztor Erzsi főszereplésével.

A többi epizódot októberben és novemberben forgatják majd olyan művészek közreműködésével mint Tankó Erika, Makranczi Zalán, Lakatos Máté, Krausz Gergő, Tolnai Klára, Előd Álmos, Ujréti László, Pájer Alma, Lebor Lilly.

A szkeccsfilm tervezett premierje 2021 tavasza.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások