fbpx
TV2, Sztárban sztár

Nagy visszatérőkkel és új zsűritagokkal startol a Sztárban sztár új évada

Augusztus végén jön az első adás.

Augusztus 30-án tér vissza a TV2 képernyőjére a májusban már beharangozott Sztárban sztár új évaddal. A SorozatWiki  információját azóta a TV2 is bejelentette sajtóközleményben. Azt írják, hogy a showműsorba az előző évadhoz képest teljesen új zsűrit toboroztak. Egy videóban be is mutatják őket.

A műsor hatodik szezonjában Stohl András, Liptai Claudia, Papp Szabi és Majka véleményezték a fellépő énekeseket, az új évadban azonban négy új ítész, Bereczki Zoltán, Papp Szabi, Kökény Attila és Köllő Babett előtt mérettetnek meg a versenyzők.

Bereczki Zoltán 2013-ban megnyerte a Sztárban sztár első évadát, majd a második, a harmadik és a negyedik szezonban ő volt a műsor egyik zsűritagja. A produkció ötödik etapjában a Supernem frontembere, Papp Szabi újonc zsűritagként mutatkozott be, majd a műsor hatodik és most a hetedik szezonjában is látható lesz.

Kökény Attila most először ül be a Sztárban sztár zsűrijébe. A Megasztár 5 egykori sztárja legutóbb az RTL Klubon látható Álarcos énekesben volt látható.

Új szerepkörben próbálja ki magát a Sztárban sztárban Köllő Babett is, aki a VIASAT3-as Feleségek luxuskivitelben című realityben vált ismertté, de 2017-ben az RTL-es Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshowban és nemrég a TV2-n a Nicsak, ki vagyok? — A rejtélyek színpadában is szerepelt.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS-csatornánkra is feliratkozhat, ami elérhető ITT. Facebook-oldalunkat ITT találja.

Kiemelt fotó: TV2 Sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások