fbpx
Auchan

Már az egész országban házhoz jön az Auchan

A vásárlók több mint 21 ezer online kapható termékből válogathatnak.

Augusztus 3-tól az Auchan az egész országban házhoz viszi az otthonról leadott rendeléseket — derül ki a vállalat közleményéből. Az online rendelés segítségével kényelmesen, biztonságosan és érintésmentesen lehet vásárolni.

Az országos kiterjesztés mellett az Auchan azt is vállalja, hogy nagyon rövid, akár egy napos szállítási idővel viszi ki a rendeléseket, ha a megrendelés 14 óra előtt érkezik meg.

Az Auchan online felületén a vásárlók kategóriák szerint válogathatnak a termékek között. A fő kategóriák mellett mint az élelmiszerek, háztartási kellékek, játék, sport és szabadidő, olyan alkategóriákkal lehet pontosítani a keresést mint a szépségápolás, papír és írószer, állateledel vagy éppen a barkácstermék. A kategorizálással könnyen, áttekinthetően és az azonos terméktípusba tartozó cikkek összehasonlításával lehet választani a kínálatból. A rendelés a leadást követően már egy napon belül a vásárlónál lehet, a házhozszállítás idejéről egy három órás időintervallum megadásával értesíti a vásárlókat az áruházlánc szállítmányozási partnere.

A házhoz szállítás országos kiterjesztésének már júliusban voltak jelei, ekkor írtuk meg, hogy az Auchan — a Tescóhoz, a Mindigvár Élelmiszerhez és a Sparhoz hasonlóan — egyes velencei-tavi településeken is elérhetővé tette az online élelmiszer-rendelést.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS csatornánk ITT található.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások