fbpx
Auchan

Megérkezett a Velencei-tóhoz az Auchan online

A Media1 tapasztalatai szerint már néhány velencei-tavi településről is lehet élelmiszer-rendelést leadni a piros madaras logójú áruház webshopján keresztül.

Épp a múlt héten írtuk meg, hogy a Tesco és a Mindigvár Élelmiszer után az Interspar is kinyitotta élelmiszer-webáruházát a Velencei-tó térségében lévők számára. Most a legújabb fejlemény, hogy a Media1 értesülése szerint néhány napja az Auchan is megtette ugyanezt.

Nem élelmiszer típusú terméket, például mosógépet eddig is lehetett rendelni házhoz a térségbe, de az Auchan élelmiszeres hűtőkocsijai eddig kerülték a Velencei-tavat annak ellenére, hogy a közeli Székesfehérvár határában található egy áruház.

Gárdony, Velencei-tó
Gárdony, Velencei-tó. Fotó: Media1

A Media1 tapasztalatai szerint ugyanakkor egyelőre most sem minden Velencei-tavi település esetében működik az élelmiszer-rendelés az Auchan online-nál, inkább főleg a két tó melletti népesebb városokra fókuszálnak a nyitás első lépcsőjében.

Kipróbáltuk több irányítószámmal is. Az északi parton található Sukoró, Pákozd, Nadap irányítószámait hiába ütjük be, és Kápolnásnyékre sem engedte meg a rendszer az élelmiszer-rendelést, de a Kápolnásnyéktől mindössze pár kilométerre fekvő Velencére már minden további nélkül elfogadott élelmiszer-rendelést a felület. Működik a szolgáltatás a tó központi településéhez, Gárdony, illetve Agárd városába is, a szállítmányt a próbarendelésből ma estére várjuk.

Fontos, hogy más városokhoz hasonlóan a Velencei-tóra is igaz, hogy ha valaki élelmiszer és nem élelmiszer típusú termékre is lead rendelést (például 10 üveg üdítő és 2 kilogramm narancs mellé egy hifit is rendel), azt két külön futár viszi ki logisztikai okokból (hiszen a hűtőkocsiba nem teszik be a műszaki cikkeket), és ilyenkor két szállítási díjat is kell fizetni. Ugyanakkor az első, 10 ezer forint összegű élelmiszer-rendelésnél most 1 Ft a szállítási díj, amit a regisztrációkor kapott kuponkóddal lehet érvényesíteni. Bizonyos összeghatár felett egyébként ingyenes a kiszállítás más alkalmakkor is.

Még annyira friss az Auchan internetes áruházának vételkörzet-bővítése, hogy az online áruházban a szállítási területeket tartalmazó térképen fel sem tüntetik a Velencei-tavi kiszállítást, pedig a koronavírus miatt különösen sokan töltik pihenőidejüket a tó körül manapság.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások