Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt

Többórás üzemszünet a Vodafone-UPC hálózaton

A probléma több mint 2 órán át tartott, és a televíziós, az internetes és a telefonos szolgáltatások kiesésével okozott bosszúságokat Budapest több kerületében.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A múltkori félnapos nagy európai leállás után újra műszaki problémák érintették a Vodafone Magyarország ügyfeleit tegnap.

Olvasóink jelzései alapján szolgáltatáskimaradás volt észlelhető Kelet-Budapest egy jelentős részén. Bár a Vodafone Magyarország Facebook-oldalára sok ügyfélpanasz érkezett, a cég azóta sem tett közzé a történtekről hivatalos információt. A vállalat telefonos ügyfélszolgálatának menürendszerében azonban egy automata hang folyamatosan bemondta, hogy

Zugló (Budapest XIV. kerület), Kőbánya (X. kerület), Rákoskeresztúr (XVII. kerület) és Mátyásföld (XVI. kerület) teljes területén üzemszünet tapasztalható.

Erről a tájékoztatásról azonban csak azok értesültek, akik egy másik szolgáltatás segítségével telefonon fel tudták hívni a Vodafone-t.

A Media1 mérések és olvasói jelzések alapján úgy tudja, hogy a műszaki hiba szombaton 19 óra 26 perc körül következett be a fővárosban és legalább 21 óra 34 percig tartott, azaz meghaladta a leállás időtartama a 2 órát.

Még több hír és cikk találhatók a Media1-en!

Borító: Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a Vodafone és a UPC Magyarország fúziója előtt 2019 júliusában. Fotó: Vodafone-pr/Media1-archív

Szóljon hozzá!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságainak tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

A Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az Index.hu Zrt. elnöke pontosítást kért a 444-től, és azt, hogy „ne működjön közre az Index szétverésében”

Bodolai László a 444-hez és a Media1-hez is eljuttatott jegyzőkönyvi részlettel igazolva látja, hogy szerinte nem igaz, amit tegnap a 444 írt az Index.hu Zrt. kapcsán. Az Index elnöke több kört is futott már a 444.hu-nál, először a szerzőnél, majd a főszerkesztőnél és a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatónál is, hogy pontosítsák az írást, illetve ahogy Bodolai fogalmazott, „ne működjön közre az Index szétverésében”. Bodolai azonban állítja: nem kapott választ. Ezt a 444 munkatársa is megerősítette a Media1 érdeklődésére, de azt is elmondta, miért.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!