fbpx
Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt

Többórás üzemszünet a Vodafone-UPC hálózaton

A probléma több mint 2 órán át tartott, és a televíziós, az internetes és a telefonos szolgáltatások kiesésével okozott bosszúságokat Budapest több kerületében.

A múltkori félnapos nagy európai leállás után újra műszaki problémák érintették a Vodafone Magyarország ügyfeleit tegnap.

Olvasóink jelzései alapján szolgáltatáskimaradás volt észlelhető Kelet-Budapest egy jelentős részén. Bár a Vodafone Magyarország Facebook-oldalára sok ügyfélpanasz érkezett, a cég azóta sem tett közzé a történtekről hivatalos információt. A vállalat telefonos ügyfélszolgálatának menürendszerében azonban egy automata hang folyamatosan bemondta, hogy

Zugló (Budapest XIV. kerület), Kőbánya (X. kerület), Rákoskeresztúr (XVII. kerület) és Mátyásföld (XVI. kerület) teljes területén üzemszünet tapasztalható.

Erről a tájékoztatásról azonban csak azok értesültek, akik egy másik szolgáltatás segítségével telefonon fel tudták hívni a Vodafone-t.

A Media1 mérések és olvasói jelzések alapján úgy tudja, hogy a műszaki hiba szombaton 19 óra 26 perc körül következett be a fővárosban és legalább 21 óra 34 percig tartott, azaz meghaladta a leállás időtartama a 2 órát.

Még több hír és cikk találhatók a Media1-en!

Borító: Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a Vodafone és a UPC Magyarország fúziója előtt 2019 júliusában. Fotó: Vodafone-pr/Media1-archív
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások