fbpx
Szabó Győző, az RTL Klub Made in Karantén című tehetségkutatójának műsorvezetőjeként

Távozott Szabó Győző a Petőfi Rádió reggeli műsorától

Azzal indokolják az újbóli személyi változást az állami rádió Talpra Magyar című reggeli műsoránál, hogy egy műsor életében időről időre változásra, megújulásra van szükség. Szabó Győző egyébként nemrég az RTL karanténos tehetségkutatójának zsűritagjaként bukkant fel a képernyőn.

„Elválnak a Petőfi Rádió és Szabó Győző útjai”

– ezzel a címmel jelentette be az MTVA a weboldalán, hogy távozik Szabó Győző műsorvezető a Talpra Magyar című reggeli műsortól.

Azt írják, a Petőfi Rádió reggel 6 és 10 között jelentkező műsora megújul, mert

„minden műsor életében időről időre változásra, megújulásra van szükség”,

majd felsorolnak pár nevet, ki mindenki ült már be műsorvezetőként a műsorba. Megemlítik, hogy a Talpra Magyarban Harsányi Levente mellett korábban már Peller Mariann és Kardos-Horváth János is szerepelt műsorvezetőként. Később Bikfalvi Tamás és Szabó Győző csatlakozott a reggeli műsorhoz.

A közlemény szerint „a csatorna most elköszön Szabó Győzőtől és további sok sikert kíván a karrierjéhez”.

Ezután a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap arról ír, hogy a Talpra Magyar házigazdái, Harsányi Levente és Bikfalvi Tamás egyebek mellett azt tervezik, hogy a fővárosi kijárási korlátozások enyhítése után, amikor a helyzet lehetővé teszi, élőben meghívják majd a műsorba a maradj otthon kampány legnépszerűbb előadóit, így többek között Ember Márkot, Pély Barnát és Kovács András Pétert.

Szabó Győző egyébként pár hete az RTL Klub Made in Karantén című karanténos tehetségkutatójának egyik műsorvezető-zsűritagjaként dolgozik.

További hírek olvashatók a Media1-en, ahol tegnap este számoltunk be arról is, hogy Hajdú Péter lett a Mészáros Lőrinc felesége által megszerzett Ozone és Life Tv csatornákat működtető Media Vivantis vezérigazgatója..

Borító: Szabó Győző, az RTL Klub Made in Karantén című karanténos tehetségkutatójának zsűritagjaként. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások