fbpx
A 70 éves Nők lapja magazin régebbi számai

Rendkívüli számmal jelentkezett a 70 éves Nők Lapja

Születésnapi számmal jelentkezik a hetvenéves Nők Lapja.

A 70. születésnapját ünneplő Nők Lapja úgynevezett liveprint címlappal jelentkezett, valamint készült egy reklámfilm is a különleges évfordulóra.

A Nők Lapja különleges, 70. születésnapi lapszáma
A Nők Lapja különleges, 70. születésnapi lapszáma

A Geszti Péter által készített reklámfilmben három gyakori címlaparc, Szinetár Dóra, Rúzsa Magdi és Hegyi Barbara is szerepel. A sors szomorú fintora, hogy Vekerdy Tamás már nem ünnepelhet a magazin csapatával, de még olvasható tőle egy olvasói levélre érkező jótanács a lapszámban.

„Ha végiglapozzuk a megsárgult példányokat, olyan neves szerzőgárdával, kiváló fotóművészekkel találkozhatunk, akik napjainkra nemzeti kultúránk, közös emlékezetünk részeivé váltak. Kiváló munkájuk nyomán a régi oldalakon megelevenednek az elmúlt évtizedek: életre kelnek a traktorvezető asszonyok, akik férfiakat előztek meg a sztahanovista mozgalomban; táskarádiót hallgató, a Hanságot halásznadrágban lecsapoló lányok; a bécsi almaszappant a lengyel piaci farmer közé rejtő tinik; a Szex és New York szingligenerációja; a patchwork-család, a karrier és legutóbbi életmódtrendek között egyensúlyozó huszonegyedik századi csodanők. Sorsok, család, karrier, közélet, sztárhírek, egészség, konyha, szépség, divat – vagyis az élet”

– írja a lap köszöntőjében Vékási Andrea, a Nők Lapja főszerkesztője, majd egy olvasó leveléből idéz:

„1949-ben születtünk, egyidősek vagyunk, a Nők Lapja meg én. Édesanyám a megjelenésétől kezdve minden héten megvásárolta. Egyetlenegyszer sem maradt el azóta sem a családból. Iskolai éveim alatt a szeretet és meleg étel mellett mindig várt kikészítve a Nők Lapja is. Ma már a családom is olvassa, a négy és fél éves unokám óvoda előtt kedden behozza a postaládából az újságot, és az első, amikor hazajön, hogy elolvassuk a mesét. A lap az otthonosság biztonságát adja nekem. Születésnapjukon kívánom, hogy őrizzék meg az eddigi minőséget, mellyel generációkat tettek és tesznek olvasójukká. Köszönöm azt a jó érzést, amelyet azzal okoznak, hogy egy ilyen színvonalú lapot még mindig a kezembe vehetek ebben az egyre kevéssé papíralapú világban” – áll az olvasó levelében.

Borító: A 70 éves Nők lapja magazin régebbi számai

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások