TV2 Exatlon Hungary

Kiderült, mikor ér véget az Exatlon Hungary

25 versenynap múlva ér véget a Palik László vezette, TV2-n látható sportvetélkedő, erősítette meg a műsorvezető hétfőn. Vagyis úgy tűnik, idén jóval több rész lesz képernyőn az Exatlon Hungary-ból. Az egyelőre még kérdéses, hogyan jut haza a stáb Dominikáról a koronavírus miatti korlátozóintézkedések közepette.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Hogy az Exatlon Hungary 25 versenynap múlva érhet véget, az már hétfő délelőtt kiszivárgott a SorozatWikin, majd hétfő este Palik László, a műsorvezető az adásban is elmondta, hogy már csak ennyi van hátra a műsorból.

Nem sokkal később a TV2 közleményt is kiadott róla.

A TV2 Exatlon Hungary 2020-as évada
A TV2 Exatlon Hungary 2020-as évada
Fotó: TV2 sajtószoba

A TV2 egyik legfontosabb műsora, a hétköznaponként képernyőn lévő sportreality aktuális évada január óta van képernyőn, és ezek szerint június elsején lesz a döntője. A tavalyi évad során 81 epizód volt képernyőn, idén összesen 109 részből áll a műsor.

A TV2 tájékoztatása szerint egy férfi és egy női győztes is lesz, akik 15-15 millió forinttal térhetnek haza.

Még kérdéses a hazatérés

Igaz, a hazatérés egyelőre kérdésesnek tűnik, ugyanis a stábtagok és a játékosok egy márciusi sajtóhír alapján a koronavírus miatti korlátozó intézkedések következtében Dominikán rekedtek egy elzárt területen. Palik László akkori közleményéből kiderült, hogy a műsor egyes epizódjait hetekkel előre felveszik, és hogy a domikai kormány március 16-tól harminc napra korlátozta a ki- és beutazásokat.

A korlátozások miatt még a versenyből kieső játékosok sem tudtak hazajutni Magyarországra.

További hírek olvashatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!