Hajós András, a Dalfutár műsorvezetője a TV2 Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada c. műsorban

Hajós András Dalfutárja újra látható tévében

A mostanában YouTube-on sugárzott zenés műsor mellett a Spektrum Home Hadas Kriszta, Fördős Zé, D. Tóth Kriszta és Havas Dóra műsoraira építi a tavaszi kínálatát. Új évad érkezik az Álomházból és Cesar Millan kutyás műsorából, valamint leadják az RTL Klubon megismert A Konyhafőnök egy korábbi évadát. És ahogyan a Media1 már beszámolt róla, Veiszer Alinda új műsora is a Spektrum Home-on kapott helyet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Eredetileg a SuperTV2-n indult el 2016-ban Hajós András műsora, a Dalfutár, majd tavaly a YouTube-on folytatódott a zenés reality, ahol a nézők megfigyelhették egy-egy dal megszületési folyamatát. A műsor felépítése a következő: a zeneszerző megírja a dallamot, a szövegíró ír rá szöveget, a producer meghangszereli, az énekes pedig felénekli. Persze van benne egy csavar is, mégpedig az, hogy a műsor szereplői nem tudnak egymásról. Hajós András az összekötő kapocs, aki felkéri őket, és aki a dal születésének minden szakaszánál felügyeli a folyamatot, de ez egyes részfeladatotokon dolgozóknak egyedül kell alkotniuk, tehát a szövegíró nem kap inputot a zeneszerzőtől, és a producer sem tudja, hogy a zeneszerzőnek milyen elképzelései vannak. A művészek csak a műsor végén, stúdióban találkoznak egymással, ahol együtt közösen rakják össze a dalt.

Hajós idén március elején jelentette be, hogy már készül a Dalfutár 4. évada is. Most pedig a Spektrum Home tévécsatorna is műsorra tűzte a Dalfutárt, a zenekedvelőknek kedvezve. A korábbi évadokból közölnek válogatást, ami minden szombaton 22 órától látható.

Járvány idején érkezik a Jön a baba új, 4. évada

Más csatornákhoz hasonlóan a Spektrum Home sincs egyszerű helyzetben, hiszen a koronavírus az ő életüket is befolyásolja.

Ennek ellenére április 25-én új, immáron a 4. évad érkezik Hadas Kriszta Jön a baba című sorozatából, melyben négy várandós anyuka életét lehet nyomon követni a babavárás, a szülés és a gyermekágyas hetek időszakában – mindezt a tomboló világjárvány időszakában.

A műsor minden szombaton 15:30-kor lesz képernyőn.

A Jön a baba és Hadas Kriszta, a műsorvezető
A Jön a baba és Hadas Kriszta, a műsorvezető

Új epizódok érkeznek a lakberendezős műsorokból

A lakberendezés témaköre iránt érdeklődőket érdekelheti, hogy ugyancsak új epizódokkal érkezik az Álomház (Property Brothers), illetve Csorba Anita Álomszobagyár című műsora, melyben ötletes, pénztárcabarát gyerekszoba átalakításokat mutat be a népszerű blogger.

Az Álomház minden hétköznap 20 órától látható, az Álomszobagyár minden vasárnap 16 órától dupla részekkel.

Kutyás műsor és gasztro

Új epizódokkal jelentkezik ezenkívül hétköznaponként 16 órától Cesar Millan kutyás műsora, a családi főzést kedvelők számára pedig szombat délelőttönként 9:30-tól jelentkezik Fördős Zé Street Kitchen! és 10:00-tól Havas Dóra Lila füge című műsora.

Ugyancsak a főzés szerelmeseinek kedvez a csatorna azzal, hogy május 25-től minden hétköznap 22 órától az RTL Klubról megismert A Konyhafőnök című gasztrovetélkedő egy korábbi évada.

Street Kitchen
A Street Kitchen műsorvezetője

Szintén újdonság Veiszer Alinda sorozata, a Minden pénzt megér, de erről a Media1 a napokban már részletesen írt, és ez a hétvégén már képernyőn is volt.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Hajós András
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!